Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό μπακαλιάρος παστός 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλυτζάνι τσαγιού πολτό ντομάτας 1/2 φλυτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: greekcook.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Το άλλοτε θεωρούμενο ως ψάρι της κουζίνας των φτωχών, κατέχει σήμερα σημαντική θέση στις ευρωπαϊκές κουζίνες. Από τα πιο[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΣήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκούτι Ο τρόπος παρασκευής είναι πολύ απλός, όμως το πιο βασικό είναι το ξαρμύρισμα του μπακαλιάρου. Χρειάζονται τουλάχιστον 24[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr400 γρ. παστός μπακαλιάρος (από το λεπτό μέρος) 100 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 1 λεμόνι 60 γρ. της κούπας ελαιόλαδο 10 γρ. πάπρικα 1 φύλλο δάφνης ξερή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα πιάτο που συμπυκνώνει τις απίθανες γεύσης της Μεσογείου με ένα λίγο πιο... ασιατικό στιλ. Είναι ελαφρύ, γευστικό και θα σε βοηθήσει να τρως περισσότερες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά μπακαλιάρος παστός: 6 φιλέτα (ουρές) ολόκληρα αλεύρι: 1½ φλιτζάνι του τσαγιού γάλα: 150ml σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγό: 1 χτυπημένο ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα Νόστιμος ζεστός μπακαλιάρος τσιλαδιά Αυθεντική γεύση από την τοπική[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ψήσιμο στα κάρβουνα Έτοιμα για σερβίρισμα Καλή όρεξη Ένας ακόμα από τους πολλούς τρόπους μαγειρέματος αυτού του υγιεινού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ψήσιμο στα κάρβουνα Έτοιμα για σερβίρισμα Καλή όρεξη Ένας ακόμα από τους πολλούς τρόπους μαγειρέματος αυτού του υγιεινού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 lt νερό 3/4 φλιτζ λαδί 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 3-4 κλαράκια σέλινο 6 μέτριες πατάτες 4 καρότα κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: yumyum.grυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1.200 γρ. μπακαλιάρος παστός 450 γρ. πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες 4-5 σκ. σκόρδο, σε φετάκια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟ μπακαλιάρος υπήρξε το ψάρι των φτωχών, ειδικά σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές της μεταπολεμικής Ελλάδας. Εκτός από τη χαμηλή τιμή του, βασικό ρόλο στη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr