Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
1 κιλό βακαλάος υγράλατος Ισλανδίας. 2 πατάτες ½ κιλό μανιτάρια χονδροκομμένα 2 πιπεριές πράσινες 2 πιπεριές κίτρινες 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια 2 πράσα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grυλικά 1 κ. μπακαλιάρος παστός 3/4 κ. πατάτες 8-9 σκ. σκόρδο, κομμένες στη μέση 1 μεγάλο καρότο σε φέτες 1 κομμάτι σέλερυ (ή σέλινο) 3 λεμόνια, το χυμό 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει νοστιμότερο ψάρι από το τηγανητό! Αλλά μια και το τηγάνι το έχουμε σχεδόν ξεχάσει στο σπίτι, αυτή είναι μια ωραία ιδέα να γίνει[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά Ντοματίνια τσέρι 1/2 κιλό Μπακαλιάρος φιλέτο ξαλμυρισμένος 5 φιλέτα Αρακάς 1 κιλό Σκόρδο 3 σκελίδες Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Κύβος από ζωμό[...]
Πηγή: chefoulis.grΤα φιλέτα ψαριού είναι μια πολύ καλή λύση, για γρήγορο και ελαφρύ μαγείρεμα και όταν τα κρεατικά γενικώς δεν είναι της αρεσκείας σου (όπως στην δική μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Το άλλοτε θεωρούμενο ως ψάρι της κουζίνας των φτωχών, κατέχει σήμερα σημαντική θέση στις ευρωπαϊκές κουζίνες. Από τα πιο[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 lt νερό 3/4 φλιτζ λαδί 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 3-4 κλαράκια σέλινο 6 μέτριες πατάτες 4 καρότα κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά για τέσσερα άτομα: 600 γρ. μπακαλιάρος φρέσκος 500 γρ. μύδια φρέσκα 3 τεμ. πράσο 1 σέλινο (ματσάκι) 1 σελινόριζα 5 λεμόνια 200 ml λευκό κρασί 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 μπακαλιάρος βάρους 2 κιλών, ή 2 μπακαλιάροι βάρους 1 κιλού ο καθένας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 60 cl έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι μια παραδοσιακή Αρκαδική συνταγή έτσι όπως την μαγείρευε η μητέρα μου. Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού 3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες ή ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 4 κομμάτια μπακαλιάρος 4 κρεμμύδια μικρά 3-4 πατάτες κομμένες φέτες 2 κλωνάρια σέλινο 1 καρότο χυμός ενός λεμονιού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 κρεμμύδι καθαρισμένο 2 δαφνόφυλλα λίγοι κόκκοι πιπεριού λίγα κλωναράκια άνηθο 500 γραμμάρια πράσα καθαρισμένα 350 γραμμάρια καρότα καθαρισμένα[...]
Πηγή: sidagi.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΘέλουμε 1 περίπου κιλό μπακαλιάρο σε στρογγυλά φιλέττα χωρίς κόκκαλο ( τα δικά μου τα παίρνω κατεψυγμένα απο τον Μαρινόπουλο ). Σέλινο μαζί με τα φυλλαράκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο μπακαλιάρου λάδι 2 κρεμμύδια χονδροκομμένα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 5 πράσα χονδροκομμένα (μόνο το άσπρο μέρος) 5-6 κλωναράκια σέλινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και γρήγορη, για μπακαλιάρο με άσπρη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εγώ χρησιμοποιησα κατεψυγμένο) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμό από[...]
Πηγή: cookpad.com/gr25η Μαρτίου έρχεται... η παράδοση κυριαρχεί και ο μπακαλιάρος με ένα πλήθος παραλλαγές κάνει την εμφάνισή του. Παστός ή υγράλατος, νωπός ή κατεψυγμένος, έτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr