Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 84 συνταγές
Απλή, κλασική, διαχρονική. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΟ Τι χρειαζόμαστε: Μπακαλιάρος χυλός για τηγάνισμα Μουσκεύετε το μπακαλιάρο επι 24 ωρες, ενω αλλάζετε το νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους και μη. 25 Μαρτίου χθες και το έθιμο προστάζει μπακαλιάρο. Για[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μπακαλιάρο [χρησιμοποίησα κατεψυγμένο ] 4 κλωνάρια σέλινο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοτριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες 2 πιπεριές[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο 6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα 1 ματσάκι άνηθο χοντροκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο μισο κιλό σπανάκι[...]
Πηγή: icookgreek.com3/4 του κιλού μπακαλιάρος παστός 4 σκελίδες σκόρδου 20 γρ. αλεύρι ελαιόλαδο 1/2 κούπα ψίχα ψωμιού 3 κλωνάρια μαϊντανού Αφήνετε τον μπακαλιάρο να[...]
Πηγή: ucook.gr/cook800 γρ. μπακαλιάρος παστός 500 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι ξύλο κανέλας 200 γρ. μέλι 1 φύλλο δάφνης 250 ml. νερό μαϊντανός αλάτι, πιπέρι Σε μια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 ½ φλ. γάλα 1/2 κούπα τσαγιού πιπέρι καγιέν 1/2 κούπα τσαγιού μαύρο πιπέρι λάδι για το τηγάνι Για το κουρκούτι: 1[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα εξαιρετικό πιάτο, μια διαφορετική πρόταση, γι᾿ αυτούς που βαρέθηκαν, ή δεν τους αρέσει ο τηγανιτός βακαλάος και η σκορδαλιά . Γίνεται νοστιμότατο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεν μπορώ να φανταστώ το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, χωρίς τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο-σκορδαλιά. Θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας την αγαπημένη μου συνταγή για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά 2 φιλέτα μπακαλιάρου ολόκληρα 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα 3 κουταλιές της σούπας ούζο ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΚάθε χρόνο στην γιορτή μου, μετά την παρέλαση, όλη η οικογένεια μαζευόμασταν γύρω απο το τραπέζι για να απολαύσουμε τα καταπληκτικά φαγάκια που ετοίμαζε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 4 κομμάτια μπακαλιάρος αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Κόβουμε τον μπακαλιάρο κομμάτια και τον[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΟλόφρεσκα τα μπακαλιαράκια, χρυσαφένια και τραγανή η κρούστα, λαχταριστό το φαγάκι! Διαλέγουμε φρέσκα μπακαλιαράκια μετρίου μεγέθους. Καθαρίζουμε καλά τα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr1 κιλό μπακαλιάρο παστό κομμένο σε κομμάτια ξαρμυρισμένο 1 ποτήρι μπύρα 1 ποτήρι αλεύρι 1 κ.γ. κοφτό αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελαιόλαδο για[...]
Πηγή: cooklos.gr