Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό μπακαλιάρος παστός 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλυτζάνι τσαγιού πολτό ντομάτας 1/2 φλυτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: greekcook.grφωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ψήσιμο στα κάρβουνα Έτοιμα για σερβίρισμα Καλή όρεξη Ένας ακόμα από τους πολλούς τρόπους μαγειρέματος αυτού του υγιεινού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚατά παράδοση και όπως είναι γνωστό, το κεντρικό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι φτιαγμένο με μπακαλιάρο. Ανακαλύψτε ανάμεσα στις συνταγές μας πολλές προτάσεις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 lt νερό 3/4 φλιτζ λαδί 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 3-4 κλαράκια σέλινο 6 μέτριες πατάτες 4 καρότα κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: yumyum.grNero Wolfe: Ο μπακαλιάρος Από το φιλμ «The Nero Wolfe Cookbook»: Ο Νίρο Γουλφ είναι ένας χοντρός καλοφαγάς, καλοντυμένος, συλλέκτης ορχιδέων και αγοραφοβικός.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1.200 γρ. μπακαλιάρος παστός 450 γρ. πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες 4-5 σκ. σκόρδο, σε φετάκια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία , που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, μας έχουν ήδη δώσει συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr800γρ. παστός μπακαλιάρος χοντρός 1 κρεμμύδι 4 πατάτες 3 σκελίδες σκόρδου αλάτι και πιπέρι 100γρ. αλεύρι 1/4 της κούπας ελαιόλαδο Κόβετε τον μπακαλιάρο σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ψήσιμο στα κάρβουνα Έτοιμα για σερβίρισμα Καλή όρεξη Ένας ακόμα από τους πολλούς τρόπους μαγειρέματος αυτού του υγιεινού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr