Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Απλή, κλασική, διαχρονική. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΟ Τι χρειαζόμαστε: Μπακαλιάρος χυλός για τηγάνισμα Μουσκεύετε το μπακαλιάρο επι 24 ωρες, ενω αλλάζετε το νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φύλλο μπακαλιάρου (παστού με το κόκαλο, κομμένο σε μερίδες και ξαρμυρισμένο για 48 ώρες σε λεκάνη με νερό καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Για το κουρκούτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τον μπακαλιάρο 2 κιλά μπακαλιάρο υγράλατο φιλέτο 200 γρ. αλεύρι σπορέλαιο για τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Για το κουρκούτι 0.5 λίτρο νερό χλιαρό 1 μικρό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φιλέτο υγράλατου μπακαλιάρου περίπου 1.000-1.200 γρ 1 κιλό πράσα 1 ξερό κρεμμύδι 200 γρ σάλτσα ντομάτας 2-3 φύλλα δάφνης 200 ml ελαιόλαδο ελάχιστο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1000 γρ. μπακαλιάρο αλμυρό 1 ποτήρι λάδι 1 κιλό πατάτες χοντροκομμένες 2 καρότα χοντροκομμένα 3-4 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr11/2 κιλό μπακαλιάρο (φρέσκο η κατεψυγμένο) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2-3 σκελίδες σκόρδο (τριμμένο) 3-4 ντομάτες (τριμμένες η ψιλοκομμένες) 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr