Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
για τη σαλάτα 500γρ. βίδες 1 καρότο τριμμένο 2 πιπεριές πράσινες (κέρατα) σε φέτες 2 πιπεριές φλωρίνης σε φέτες 4 αγγουράκια τουρσί σε φέτες 8 ντοματίνια[...]
Πηγή: cooklos.grΜια ηλιόλουστη, μαμαδίστικη, μεσογειακή μακαρονάδα. Υλικά για 6 άτομα) 650 γρ. βίδες 1 φραντζόλα χωριάτικο ψωμί (250 γρ.), χωρίς την κόρα 1/2 φλιτζ. έξτρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 350 γρ. βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 5-6 πιπεριές τύπου Φλωρίνης 1 κ.σ. σταφίδα μαύρη* 1 κ.σ. κουκουνάρι 1 κ.σ. κάππαρη σε άλμη 2 κ.σ. μαύρες ελιές 3 σκ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 250 γρ. μακαρόνια βίδες 100 γρ. λιαστές ντομάτες 1 φλιτζ. ρόκα λίγο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Αφού βράσουμε τα μακαρόνια βίδες, ρίχνουμε[...]
Πηγή: mamapeinao.gr500γρ. βίδες ή πένες 500γρ. μανιτάρια αγάρικα 250γρ. τοματίνια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες 1 πιπεριά κίτρινη ή πράσινη κομμένη[...]
Πηγή: cooklos.gr21 Μαΐ 2012 Υλικά: 1 πακέτο βίδες 1 μεγάλο κολοκύθι 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη ντομάτα 1 φλιτζάνι λευκό κρασί 1 φλιτζάνι νερό 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cookcool.gr1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε καρέ 1 μεγάλο κολοκύθι κομμένο σε καρέ 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη σε καρέ 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: argiro.grΟι βίδες είναι ένα είδος ζυμαρικών που κατάγεται από τη Νότια Ιταλία και είναι κατάλληλες για πολλές συνταγές, λόγω του σχήματός τους, το οποίο «συγκρατεί»[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis250 γρ. βίδες ολικής 60 γρ. μίσο (πάστα φασολιών) 20 γρ. χυμός λάιμ 1 κ.σ. σησαμέλαιο 1 πιπεριά τσίλι κόκκινη 1 σκ. σκόρδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ¼ ματσάκι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα ζυμαρικά τα αγαπούν πολύ μικροί και μεγάλοι! Μαγειρεύονται εύκολα και γρήγορα και συνδυάζονται τέλεια με τυριά ή κρέας και σερβίρονται με κόκκινη ή λευκή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: βίδες (ή ένα άλλο ζυμαρικό που είναι στριφογυριστό αλλά δεν θυμάμαι πώς το λένε!) γύρω στα 100 γραμ. λιαστή ντομάτα (μέσα σε βαζάκι με λάδι, όχι[...]
Πηγή: greekcook.grΗ "γκρεμολάττα" είναι ένα ενισχυτικό γεύσης που το χρησιμοποιούν στη Νότια Ιταλία. Το έμαθα από το "φίλο" μου το Jamie Oliver (δεν τον γνωρίζω αλλά τον αγαπώ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε καρέ 1 μεγάλο κολοκύθι κομμένο σε καρέ 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη σε καρέ 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: argiro.grΒράζετε μισή κατσαρόλα με νερό & ρίχνετε μισή κουταλιά της σούπας αλάτι. Μόλις αρχίζει να κοχλάζει το νερό ρίχνετε το τριβελάκι (βίδες). Βράζετε για[...]
Πηγή: supersyntages.gr1/4 από ένα μικρό λάχανο άσπρο κομμένο 1 μεγάλο καρότο 1 κολοκυθάκι 2 πράσινες πιπεριές 2 πιπεριές Φλωρίνης 150 γρ. σπανάκι 1 κρεμμύδι ξερό 1 πράσσο (μόνο το[...]
Πηγή: cooktherapy.gr