Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Πρόκειται για ένα καθαρά καλοκαιρινό φαγητό, ελαφρύ και γλυκούλι, η απάντηση στο ερώτημα τι-στο-καλό-να-μαγειρέψω-καλοκαιριάτικα-και-βαριέμαι Υλικά: ένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο γιουβέτσι. Φαγητό μαμαδίστικο, κλασικό, κυριακάτικο. Κι αν κρατούσαμε μόνο το μαμαδίστικο, και το μεταμορφώναμε σε ένα γρήγορο και εντυπωσιακό καθημερινό[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comp { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { } Υλικα: ενα κοτοπουλο κομμενο σε μεριδες η¨στην μεση 3-4 ντοματουλες φρεσκιες στον τριφτη 3-4[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr23/11/15 Γιουβέτσι με κοτόπουλο για σήμερα γιατί που και που θυμάμαι και μαγειρεύω λίγο πιο παραδοσιακά φαγητά. Να’ ναι καλά ο καλός μου που είναι λάτρης της[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια την ουρά μπεζέ 2.000 γρ. μοσχάρι ουρά 1.300 γρ. ζωμός μπρεζαρίσματος ελαιόλαδο Για το ζωμο μπρεζαρισματος (για 2 κιλά ζωμό) 60 γρ. ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο γιουβέτσι είναι από τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Η ζεστασιά και τα αρώματά του είναι μοναδικά. Κατά κανόνα είναι κοκκινιστό, αν και πάντα[...]
Πηγή: bostanistas.gr250γρ. κοφτό μισό μακαρονάκι ή άλλο μικρό ζυμαρικό (ditali lisci) ½ κοτόπουλο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 500γρ. ντοματοχυμός 1 κ.γ. ντοματοπελτές ½ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grTο γιουβέτσι είναι μια πολύ παραδοσιακή συνταγή πολύ αγαπητή σε όλους νομίζω. Απλώς σας προτείνω να φτιάξετε ένα γιουβέτσι λευκό και όχι με ντομάτα, για μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Guvec που σημαίνει γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό της Οθωμανικής κουζίνας πού πέρασε και στην Ελληνική κουζίνα, στην Κύπρο, στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κοτόπουλο 500 γρ. κριθαράκι χοντρό 1 φλ. τσ. λάδι 5 σκελίδες σκόρδο 1 μπαστουνάκι κανέλας λίγα γαρίφαλα ολόκληρα 1 γεμάτη κ. σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά: 1 πακέτο χοντρό κριθαράκι (500 γρ.) 1 κοτόπουλο ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους 1 πιπεριά[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες 2 δαφνόφυλλα 5 κόκκοι μπαχάρι, τριμμένοι στο μύλο μπαχαρικών 1/2 φλιτζ. τσαγιού[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (4 άτομα) (Άλλη μια ιδέα απο το Cooking Light ) 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι - Πιπέρι 500 γρ φιλέτο κοτόπουλο απο μπούτι χωρίς δέρμα κομμένο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1 μικρό κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο 1 καρότο τριμμένο 1 κ.σ. πελτέ 1/2 φλ. λευκό[...]
Πηγή: argiro.gr