Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Την συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά και το Σάββατο το απόγευμα.. Αν αντί για κριθαράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1-κιλό μοσχάρι σπάλα 350 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 φλ. τριμμένη ντομάτα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Τυρί για τρίψιμο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200 ml. τοματοχυμό 50 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 4 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό) 100 γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook=ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΥΛΙΚΑ 500 γραμμαρια κριθαρακι μετριο 1 ½ κιλο μοσχαρι γαλακτος 1/2 φλυτζανι ελαιολαδο 1κ.σ. βουτυρο 2 μεγαλες ωριμες ντοματες[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤο γιουβέτσι είναι μια επέκταση απ' το κοκκινιστό. Μέχρις ένα σημείο η διαδικασία είναι η ίδια. Παίρνεις το κρέας και το μαγειρεύεις. Βάζεις τα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στη χονδρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 4 άτομα 1.200 γρ. κρέας μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλο σε κομμάτια 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο 400 γρ. ντοματάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους... Ο καιρός πάλι βροχερός, πολύ φθινοπωρινός, ότι πρέπει για ζεστό, μαμαδίστικο φαγητό! Τι θα λέγατε για ένα[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΤην συνταγή την είχα δει στην τηλεόραση αλλά δεν θυμάμαι που. Είναι πλέον μια απ τις αγαπημένες μου και πραγματικά είναι πεντανόστιμη και οικονομική! Είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝοστιμοτατο εγινε...!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι(χτενι,ελια,ποντικι) 1/2 κιλο κριθαρακι 2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο site www.diytv.gr θα βρείτε και άλλες συνταγές! Θα χρειαστούμε: 1 κιλό μοσχάρι 6 ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1 κουταλάκι του[...]
Πολύ αγαπημένο φαγάκι και πολύ εμφανίσιμο όταν σερβίρεται σε ατομικά πυρίμαχα σκεύη! Υλικά για 6 μερίδες: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ποντίκι κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑγαπάτε τα ΚΑΣΤΑΝΑ; Εγώ νομίζω ότι είναι προφανές ότι τα λατρεύω με τόσες συνταγές για κάστανα που έχω αναρτήσει. Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό με μοναδική[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈλεγα να αναρτήσω μηλοπιτάκια σήμερα άλλα, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ, είπα να βάλω κάτι αλμυρό, ένα ευχάριστο διάλειμμα για να επιστρέψω στα γλυκά με τα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200ΓΡ. τοματοχυμό ½ κούπα ελαιόλαδο ½ κούπα βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 400 γραμμάρια περίπου 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Guvec που σημαίνει γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό της Οθωμανικής κουζίνας πού πέρασε και στην Ελληνική κουζίνα, στην Κύπρο, στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr