Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Σπίτι μας η Κυριακή πάντα ήταν-είναι ξεχωριστή,και όχι μόνο λόγω Σ/Κ... Μας άρεσε να τρώμε στο μεγάλο τραπέζι,με διαφορετικά σερβίτσια και ένα διαφορετικό,πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ σημερινή μου συνταγή είναι παραλλαγή της πιό κλασσικής και αγαπημένης Κυριακάτικης γεύσης της παιδικής μου ηλικίας. Η Κλασσική της εκδοχή ήταν φυσικά με[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 29/07/2017 σε Ζυμαρικά, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κοτόπουλο γιουβέτσι με μικρό χυλοπιτάκι ή κριθαράκι Μια εύκολη συνταγή[...]
Πηγή: sintayes.grΑισίως μπήκε και ο Μάρτιος! Η άνοιξη έκανε κι αυτή την εμφάνισή της και μας άνοιξε και τη δική μας όρεξη για νέες μαγειρικές δημιουργίες! Η πρώτη μας συνταγή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο γιουβέτσι είναι ίσως η επιτομή του Ελληνικού comfort food. Ένα φαγητό που κάνω συχνά, ορέγομαι συχνότερα και το σερβίρω σχεδόν πάντα όταν έχω καλεσμένους[...]
Πηγή: caruso.grΓια το χταπόδι 1.400 γρ. χταπόδι 2 δαφνόφυλλα 6-8 κόκκους μπαχάρι Για το γιουβέτσι το βρασμένο χταπόδι (κομμένο σε κύβους) το ζουμί από το βρασμένο χταπόδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιουβέτσι Υλικά: Αλάτι 1/2 κουτ. Βούτυρο 4 φύλλα Δάφνη 4 κουτ. Ελαιόλαδο 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 1/2 κιλό Κρεμυδάκια στιφάδου 150[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Αλάτι 1/2 κουτ. Βούτυρο 4 φύλλα Δάφνη 4 κουτ. Ελαιόλαδο 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 1/2 κιλό Κρεμυδάκια στιφάδου 150 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚΟΥΝΕΛΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η λεξη γιουβετσι προερχεται απο το τουρκικο güveç , που σημαινει το πηλινο σκευος οπου ψηνοταν το φαγητο. Εβαζαν το κρεατακι,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr