Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Συνταγή 1η : Ρετσέλι Κυδώνι Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάς μου και την συνήθιζαν στην Πόλη. Το Ρετσέλι είναι σαν μαρμελάδα στη γεύση και σαν πολύ πηχτό[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλημέρα μπλογκογειτονιά!! Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα φαγάκι που έφτιαξα την προηγούμενη Κυριακή με χοιρινό. Καθώς περνάω μια φάση... έλλειψης ιδεών (που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα γλυκάκι που η εποχή του είναι κοντά στα Χριστούγεννα, έτσι λοιπόν εγώ το φτιάχνω μέσα σ αυτές τις άγιες μέρες. Κυδωνόπαστο γνωστό από την αρχαία Ελλάδα ως[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα κλασσικό γλυκάκι του Φθινοπώρου! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά κουταλιού Γλυκά με φρούτα Διάφορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 4 μεγάλα κυδώνια.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΚΟΤΟΝΙΆΤΑ : ΤΟ ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ Λατρεύω το κυδωνόπαστο , μου θυμίζει λίγο και την παιδική μου ηλικία, όταν πηγαίναμε μαζί με τον παππού μου και το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 6 φλ. κυδώνια αλεσμένα (πολτό), 6 φλ. ζάχαρη, 2 λεμόνια ο χυμός, ροδόσταγμα, κιούλι (αρμπαρόριζα). ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεφλουδίζετε τα κυδώνια, τα κόβετε στη μέση,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα γλυκό που αν δεν το έχεις δει ποτέ, από την πρώτη στιγμή που θα το γευτείς, δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ, για την συμπυκνωμένη γεύση του γεμάτη[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΓνήσιο παιδί του γεωπόνου μπαμπά και εγγόνι ενός αγρότη παππού με μερικά χωράφια γεμάτα μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές λατρεύω και τα δύο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑφού φτιάξαμε τον πελτέ,με τον ζωμό τον κυδωνιών, με τα κυδώνια που μας περίσσεψαν, όπως τα φλούδια και τα μήλα, με αυτά θα κάνουμε το κυδωνόπαστο. Μπορούμε να[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο κυδωνόπαστο είναι ένα πολύ νόστιμο, παραδοσιακό γλυκάκι, που επειδή έχει το πλεονέκτημα να διατηρείται εκτός ψυγείου για πολύ καιρό, ήταν το πιο συνηθισμένο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα μπλογκογειτονιά!! Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα φαγάκι που έφτιαξα την προηγούμενη Κυριακή με χοιρινό. Καθώς περνάω μια φάση... έλλειψης ιδεών (που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓνήσιο παιδί του γεωπόνου μπαμπά και εγγόνι ενός αγρότη παππού με μερικά χωράφια γεμάτα μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές λατρεύω και τα δύο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια τσάντα κυδώνια κατέφτασαν στο σπίτι πεσκέσι. Και τώρα τι τα κάνουμε; Γλυκό κυδώνι έχω από πέρυσι. Λικέρ επίσης. Μοσχάρι με κυδώνια μπορώ να φτιάξω, αλλά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπό τα αγαπημένα παραδοσιακά γλυκάκια είναι το κυδωνόπαστο. Συνδεδεμένο με τα σχολικά μας χρόνια, τότε που το βρίσκαμε στην καντίνα του σχολείου μας τυλιγμένο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Κυδωνόπαστο ή Παστοκύδωνο είναι ένα πολύ νόστιμο, παραδοσιακό, πηχτό επιδόρπιο από κυδώνι που έχει αρχαία προέλευση. Στο ρωμαϊκό βιβλίο περί μαγειρικής του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr