Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Μία Πέμπτη στις Βρυξέλλες . Όταν όλοι οι “ντόπιοι” φεύγουν από την πόλη, επιστρέφοντας στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Οι καλύτερες ώρες για να κάνει κανείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 250 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 10 ml ελαιόλαδο 50 γρ. μανιτάρια πλευρώτους 50 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 50 γρ. φρέσκα μανιτάρια 80 γρμ. σάλτσα café de Paris[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜια γεύση ανατολής για εσένα που κάνεις διατροφή και δεν θέλεις να χαλάσεις τη δίαιτά σου. Άπαχο κρέας, απολαυστικά μυρωδικά και μπόλικη σαλάτα... 220[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html4 φιλέτα μοσχαρίσια βάρους περίπου 180 - 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 4 εκ., αλατοπιπερωμένα 700 γρ. μικροσκοπικές πατάτες, βιολογικές, ακαθάριστες[...]
Πηγή: gastronomos.grΣκόρδο και sherry αποτελούν τα sine qua non υλικά κάθε καθαρόαιμου Iσπανού . Συνδυασμένα εδώ με μοσχαρίσιο φιλέτο , μεταφέρονται από το παραδοσιακό tapas bar[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 40 γρ. κουβερτούρα 1 τεμάχιο τσίλι 1/2 κ.γλ. κύμινο 100 ml βαλσάμικο 10 ml τσίπουρο 40 ml λευκό κρασί 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 μοσχαρίσια φιλέτα των 350 γρ. περ. το καθένα, πάχους 3,5 εκ.* 1 κ. μανιτάρια μπράουν ή λευκά 2 κ.σ. χοντροσπασμένο μείγμα πιπεριών 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ συνδυασμός πράσινων μήλων και τρούφας είναι αυτός που δίνει το στίγμα του πιάτου. Το ελαφρώς καραμελωμένο μήλο απορροφά την ευωδιά του χυμού της τρούφας και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami6 μοσχαρίσια φιλέτα (190 γρ. το καθένα) 1 κιλό μανιτάρια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά χυμό λεμονιού 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μοσχαρίσια φιλέτα(αρκετά χοντρά) 50 γρ. τυρί ροκφορ 1 κούπα κρέμα γάλακτος μαγειρικής(ρευστή) 2 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μοσχαρίσια φιλέτα 4 κόκκινες πιπεριές 4 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές ελαιόλαδο κύμινο αλάτι Ξεφλουδίζετε το σκόρδο και το πολτοποιείτε στο μπλέντερ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 φιλέτα μοσχαρίσιο κρέας 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα 5 σκελίδες σκόρδο Νερό Λάδι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Ρίχνουμε στην χύτρα ταχύτητος 2/3 ποτήρι[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 ατομα 4 φέτες φιλέτο μοσχαριού 500 γραμμάρια φρέσκα ριγκατόνι 250 γραμμάρια μανούρι 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Λίγο λευκό κρασί (μισό ποτήρι του[...]
Πηγή: sidagi.gr500 γραμμάρια φιλέτο μοσχαρίσιο γάλακτος 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη στα τέσσερα 1 πιπεριά πράσινη κομμένη στα τέσσερα 1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο στα τέσσερα ½[...]
Πηγή: sidagi.gr800 γρ. μοσχαρίσιο κρέας 1 κρεμμύδι 1/2 κούπα ζωμός κρέατος(από βραστό ή κύβος) 2 κουταλιές πράσινο πιπέρι σε κόκκους 1 κουταλιά αλεύρι 4 κουταλιές βούτυρο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μοσχαρίσια φιλέτα(αρκετά χοντρά) 50 γρ. τυρί ροκφορ 1 κούπα κρέμα γάλακτος μαγειρικής(ρευστή) 2 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά φιλέτο: 4 φέτες, γύρω στα 200 γρ. καθεμιά πατάτες: 300 γρ. στρογγυλές μικρές ή κομμένες με το ειδικό εργαλείο σε μπαλίτσες ντομάτα: 1 ψιλοκομμένη (χωρίς[...]
Πηγή: icookgreek.com