Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 24 κανελόνια 2 φλ. απλή σάλτσα ντομάτας Για τη γέμιση 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος δύο φορές περασμένο 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ξερό[...]
Πηγή: fagopoti.blogspot.grΥλικά 24 κανελόνια 2 φλ. απλή σάλτσα ντομάτας Για τη γέμιση 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος δύο φορές περασμένο 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ξερό[...]
Πηγή: fagopoti.blogspot.grΥλικά κανελόνια: 16 (έτοιμα για γέμισμα, χωρίς βράσιμο) Για τη γέμιση κιμάς μοσχαρίσιος: 400 γρ. ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 400 γρ. κιμά χοιρινό 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 πράσα ψιλοκομμένα 200 γρ. ντοματάκια κονσέρβας 180 γρ. γκούντα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 400 γρ. κιμά χοιρινό 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 πράσα ψιλοκομμένα 200 γρ. ντοματάκια κονσέρβας 180 γρ. γκούντα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά κανελόνια: 16 (έτοιμα για γέμισμα, χωρίς βράσιμο) Για τη γέμιση κιμάς μοσχαρίσιος: 400 γρ. ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 20 κανελόνια 300 γρ κιμά 1 ξερό κρεμμύδι,1 πράσο ψιλοκομμένο 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 φλιτζάνι ντομάτα τριμμένη ½ κγλ ζάχαρη 1 σκελίδα σκόρδο 4 κτσ[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά Κανελόνια Ντοματοχυμός Γάλα Τριμμένη Φέτα Τριμμένο Κεφαλοτύρι Τριμμένα Κίτρινα τυριά Σάλτσα κιμά (Μπολονέζ) 500 γραμμ Κιμάς Μοσχαρίσιος Κρεμμύδι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr24 κανελόνια 2 φλ. απλή σάλτσα ντομάτας Για τη γέμιση 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος δύο φορές περασμένος 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ξερό[...]
Πηγή: argiro.gr24 κανελόνια 2 φλ. απλή σάλτσα ντομάτας Για τη γέμιση 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος δύο φορές περασμένος 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ξερό[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 24 κανελόνια 2 φλ. απλή σάλτσα ντομάτας Για τη γέμιση 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος δύο φορές περασμένο 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ξερό[...]
Πηγή: fagopoti.blogspot.gr