Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
1 πάπια 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλινο κομμμένο σε μικρά κομμάτια 1 μπουκάλι κρασί μαυροδάφνη 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: sidagi.grΣτήθος πάπια φιλέτο με σύκα και βανίλιες Την παράταση σε καλοκαιρινό ματς παίζουν «ατρόμητα» τα μαύρα σύκα. Ηρωικά ως τα πέναλτι και παραπέρα, αν χρειαστεί, σε[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 περίπου κιλά (με το συκωτάκι της, αν έχει) 1 κρεμμύδι σε φετάκια, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές λάδι, 1 καρότο σε φετάκια, 1 κλωνάρι σέλινο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1 ½ φλ. παστά κεράσια χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 ολόκληρη πάπια (1 ½ κιλό περίπου), 1 μπουκάλι (3 φλ.) λευκό κρασί, 2 ολόκληρα πορτοκάλια καλά ξεπλυμένα 1 ½ φλ. φρέσκο χυμό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 πάπια 2½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα αποβραδίς στο ψυγείο, 1 κουταλάκι ανάμικτα μπαχαρικά (Mixed[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 πάπια, 1 3/4 -2 κιλά, μπόλικο λάδι για τηγάνισμα. Σος : 5 φλ. ζωμός κότας (φτιαγμένος με 1 ½ -2 κύβους ζωμού, ή ζωμό σε σκόνη), 2½ φλ. ξηρό Sherry[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 πάπια κατεψυγμένη 1,5kg – 2kg. 1,5 lt νερό Σισαμέλαιο Σόγια σως Hoisin σως Μέλι Ξύδι μπαλσάμικο Αλάτι ροζ 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα 3 Αγγουράκια[...]
Πηγή: akispetretzikis.comυλικά γιά 6-7 άτομα 2 πάπιες < 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 14 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΓια μεγάλο διάστημα παλιότερα, η πάπια με πορτοκάλι υπήρξε το πιάτο που ουκ ολίγοι σεφ μαγείρευαν στα σπίτια, όταν οι οικοδεσπότες δέχονταν πολλούς[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Πάπια 2 μπολ κόκκινο λάχανο 2 γλυκοπατάτα 1 μήλο 1 κρεμμύδι 100 γρ μπέικον 120 γρ βούτυρο 2 κουταλιές κρασόξυδο 1 ποτήρι κρασί λίπος πάπιας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα πάπιας 50 γρ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 1 κ.σ. βούτυρο Για τα μήλα 2 πράσινα μήλα 2 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος Για τον πουρέ πατάτας 500[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠάπια ψητή με ζουμερή σάρκα και κριτσανιστή πέτσα. Υλικά 1 πάπια 2 καρότα σε φέτες ελάχιστο δεντρολίβανο χυμός από 2 πορτοκάλια ρίγανη 3 σκ. σκόρδο σε φέτες 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑπό το βιβλίο «Τα πουλιά της Μπανγκόκ»: Όπως και στο Κουαρτέτο του Μπουένος Άιρες, έτσι και στο Μπανγκόγκ, όπου η μοίρα έφερε τον ντετέκτιβ Πέπε Καρβάλιο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα αληθινά gourmet πιάτο, με πρωτότυπη γεύση, ιδανικό για ένα κομψό εορταστικό δείπνο. Υλικά (για 4 άτομα) Μία πάπια 2 ½ - 3 κιλών, καθαρισμένη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com