Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 450 γρ. μουσκεμένη και στιμμένη ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού 250 γρ. καρύδια 7-8 σκελίδες σκόρδου (1 μικρό κεφάλι) 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: e-sofia.grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 4-5 μερίδες: 4 μεγάλες πατάτες 2 σκελίδες σκόρδο χυμό από 1 μικρό λεμόνι 80-100 γρ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΗ σκορδαλιά συνοδεύει υπέροχα μπακαλιάρο με κουρκούτι τηγανητό, μύδια με κουρκούτι τηγανητά, κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανητές, παντζαροσαλάτα και άλλες[...]
Πηγή: greekmasa.gr