Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 5-6 σκελίδες σκόρδο ξύδι 3-4 φέτες ψίχα ψωμιού 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Καθαρίζουμε το σκόρδο και αφήνουμε στο ξύδι όλη νύχτα (εγώ ποτέ δεν το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 5-6 πατάτες 6-8 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες ελαιόλαδο όσο πάρει (ένα φλιτζάνι περίπου) ξίδι όσο σας αρέσει αλάτι Εκτέλεση Βράζετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 3 πατάτες 2 σκ. σκόρδο 1/2 κούπα γάλα 50 γρ. ελαιόλαδο 2 - 3 κ.σ. ξύδι Αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε το σκόρδο σε φέτες. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε γάλα και το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ παραδοσιακή αλιάδα, γίνεται με πατάτες - ή με ψωμί σε κάποιες περιοχές - και ζωμό από παστό μπακαλιάρο , που η παράδοση θέλει να τον κάνουμε συνήθως τηγανιτό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 5 σκελίδες σκόρδο Ξερό ψωμί περίπου 250 γρ. χωρίς κόρα 50 γρ. καρυδόψυχα Αλάτι, ξύδι Παρθένο Σησαμέλαιο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ξύλινο γουδί σπάμε το σκόρδο με το[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ -2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί -8 σκελίδες σκόρδο -1 φλιτζάνι ελαιόλαδο -4 κουτ.σούπας ξύδι -150 γρ.καρύδια -αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ μουλιάζουμε το ψωμί και[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥΛΙΚΑ -4 μέτριες πατάτες -10 με 12 σκελίδες σκόρδο λιωμένες -1 φλιτζάνι ελαιόλαδο -4 κουτ.σούπας ξίδι -αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΣκορδαλιά με ψωμί Η σκορδαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα, συνοδευτικό ψαριών όπως ο μπακαλιάρος, γαλέος, αλλά και λαχανικών.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΕπειδή σκορδαλιά δεν είναι μόνο η αλοιφή με την πατάτα...φέτος είπαμε να αλλάξουμε το παραδοσιακό μας συνοδευτικό για το μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου και την[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr375 γρ. λιωμένες πατάτες βρασμένες 1 κουταλιά σούπας λιωμένο σκόρδο 100 ml λάδι 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού 1 κουταλιά σούπας ξίδι αλάτι και πιπέρι Βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ Μία τρίτη παραλλαγή για σκορδαλιά. Μετά την παραδοσιακή σκορδαλιά και την καρυδάτη , έρχεται η σκορδαλιά με βρώμη. θα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά 5-6 πατάτες 6-8 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες ελαιόλαδο όσο πάρει (ένα φλιτζάνι περίπου) ξίδι όσο σας αρέσει αλάτι Εκτέλεση Βράζετε τις πατάτες και[...]
Πηγή: icookgreek.comΣκορδαλιά καρυδάτη θα χρειαστούμε: 500 γρ πατάτες 100 γρ καρύδι ψίχα από 2 φέτες ψωμί 4 σκελίδες λιωμένο σκόρδο λάδι ξύδι αλάτι διαδικασία Καθαρίζουμε τις[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά: Μισό κιλό μπαγιάτικο ψωμί 60 γραμμάρια τριμμένα καρύδια 4 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές σούπας ξίδι Μισή κούπα ελαιόλαδο Μισό κουταλάκι αλάτι 1 πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΜια διαφορετικη σκορδαλια - προσωπικα προτιμω την κλασσικη με πατατα - αλλά μου περισευαν λίγα βρασμένα φασόλια, κι ειπα να κανω τη δοκιμη! Υλικά 1 κούπα[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr500 ΓΡ. Ψωμί 5 Σκελίδες σκόρδο 1 ΚΟΥΤ.Γλυκού αλάτι 1 Πρέζα σκόρδο 20 ΓΡ.Ξύδι 80-100 ΓΡ.Λάδι Για να κάνετε σκορδαλιά, γεμίζετε ένα μπολ με νερό και βάζετε τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 ΓΡ. Ψωμί 5 Σκελίδες σκόρδο 1 ΚΟΥΤ.Γλυκού αλάτι 1 Πρέζα σκόρδο 20 ΓΡ.Ξύδι 80-100 ΓΡ.Λάδι Για να κάνετε σκορδαλιά, γεμίζετε ένα μπολ με νερό και βάζετε τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά σκόρδο 4- 5 σκελίδες πατάτα λάδι λεμόνι αλάτι Εκτέλεση 4- 5 σκελίδες σκόρδο και αλάτι τα βάζουμε στο γουδί και τα κοπανάμε να γίνει αλοιφή. Μόλις[...]
Πηγή: megatv.com/cook