Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Κάνοντας τις πατάτες πουρέ φτιάχνουμε μια νόστιμη σκορδαλιά! Τι χρειαζόμαστε: 4 πατάτες μεγάλες 3-6 σκελίδες σκόρδο (αναλόγως την προτίμηση) 1 λεμόνι ο χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 4-6 μέτριες π ατατες 2-3 σκελίδες σκόρδο ελαιόλαδο ξύδι αλάτι λίγο πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε τις πατάτες για 20 λεπτα περίπου , τις ελέγχουμε με ένα[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 4-5 μερίδες: 4 μεγάλες πατάτες 2 σκελίδες σκόρδο χυμό από 1 μικρό λεμόνι 80-100 γρ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά σκόρδο 4- 5 σκελίδες πατάτα λάδι λεμόνι αλάτι Εκτέλεση 4- 5 σκελίδες σκόρδο και αλάτι τα βάζουμε στο γουδί και τα κοπανάμε να γίνει αλοιφή. Μόλις[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά παλιό ψωμί σε φέτες και χωρίς κόρα 2-3 σκελίδες σκόρδο ελαιόλαδο ξύδι αλάτι λίγο πιπέρι Εκτέλεση Μουσκεύουμε το ψωμί και αφού το στιψουμε καλά το κόβουμε[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΥλικά παλιό ψωμί σε φέτες και χωρίς κόρα 1/2 κούπα καρύδια καθαρισμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο ελαιόλαδο ξύδι αλάτι λίγο πιπέρι Εκτέλεση Β άζουμ ε τα καρύδια στο[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΗ παραδοσιακή αλιάδα, γίνεται με πατάτες - ή με ψωμί σε κάποιες περιοχές - και ζωμό από παστό μπακαλιάρο , που η παράδοση θέλει να τον κάνουμε συνήθως τηγανιτό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr500 ΓΡ. Ψωμί 5 Σκελίδες σκόρδο 1 ΚΟΥΤ.Γλυκού αλάτι 1 Πρέζα σκόρδο 20 ΓΡ.Ξύδι 80-100 ΓΡ.Λάδι Για να κάνετε σκορδαλιά, γεμίζετε ένα μπολ με νερό και βάζετε τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕθιμικά συνηθίζεται την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου να καταναλώνουμε ως έθνος ένα πολύ νόστιμο φαγητό της Ελληνικής Κουζίνας. Αυτό του παστού μπακαλιάρου[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕπειδή σκορδαλιά δεν είναι μόνο η αλοιφή με την πατάτα...φέτος είπαμε να αλλάξουμε το παραδοσιακό μας συνοδευτικό για το μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου και την[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ Μία τρίτη παραλλαγή για σκορδαλιά. Μετά την παραδοσιακή σκορδαλιά και την καρυδάτη , έρχεται η σκορδαλιά με βρώμη. θα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 κιλό πατάτες 5 σκελίδες σκόρδο 5 κουταλιές σούπας ξύδι 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 1 κουταλάκι αλάτι Η σκορδαλιά[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr25η Μαρτίου μεθαύριο και από το τραπέζι μας σχεδόν ποτέ δεν λείπει μπακαλιάρος και σκορδαλιά. Έχουμε ήδη δώσει δυο προτάσεις για σκορδαλιά, η μία με ψωμί και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr500 ΓΡ. Ψωμί 5 Σκελίδες σκόρδο 1 ΚΟΥΤ.Γλυκού αλάτι 1 Πρέζα σκόρδο 20 ΓΡ.Ξύδι 80-100 ΓΡ.Λάδι Για να κάνετε σκορδαλιά, γεμίζετε ένα μπολ με νερό και βάζετε τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 σκ. σκόρδο 100 γρ. γάλα ή νερό 300 γρ. ψωμί χωρίς κόρα 2 λίτρα νερό 100 γρ. ελαιόλαδο 1-2 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί ½ κ.γ.πάπρικα καπνιστή ξύσμα από 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com