Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Υλικά: Για τη γέμιση: 2 κιλά άπαχο κρέας (1 κιλό μοσχάρι και 1 κιλό χοιρινό) ½ κιλό ρύζι νυχάκι 2 ντομάτες 2,5 κ.σ. πελτέ 1 αυγό 250 γρ. κεφαλίσιο[...]
Πηγή: greekcook.grΘα σας περιγράψω και μια άλλη εκδοχή της κρεατόπιτας που έχει τις ρίζες της στην Βόρεια Ήπειρο. Δεν βρήκα κανέναν μέχρι τώρα, από όσους την έχουν δοκιμάσει, να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕορταστική (και όχι μόνο) και θεϊκή η συγκεκριμένη πίτα, που τη λατρεύουμε οικογενειακώς και συνήθως μας περιμένει αχνιστή-αχνιστή όταν αριβάρουμε όλοι μαζί[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια τη γέμιση 1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας) 1/2 κιλό χοιρινό μπούτι 3 ξερά κρεμμύδια τριμμένα σε χοντρό τρίφτη 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3/4 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 1/2 κιλό αρνάκι χωρίς λίπος και κόκαλα κομμένο σε κομματάκια 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι κρασί λευκό 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. αλεύρι 150 γρ. χοιρινό λίπος 1 αυγό για το άλειμμα αλάτι Για τη γέμιση 300 γρ. μοσχαρίσιο κρέας 150 γρ. ζαμπόν 100 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈφτιαξα αυτή τη κρεατόπιτα με σουβλιστό αρνάκι που περίσσεψε από την Κυριακή του Πάσχα. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο σφολιάτα (ή ακόμη καλύτερα χειροποίητο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην κρεατόπιτα αυτή την έκανε παλιά η γιαγιά μου, που ήταν από το Λιτόχωρο, και την έκοβαν ανήμερα την πρωτοχρονιά (είχε και φλουρί μέσα δηλαδή) με τη μόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτα Γιάννενα και γενικότερα στην Ήπειρο φημιζόμαστε για τις πίτες μας. Μια παραδοσιακή και πεντανόστιμη πίτα είναι και η κρεατόπιτα που θα μοιραστώ μαζί σας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ξεχωριστή κρεατόπιτα που φτιάχνεται το Πάσχα στην Ήπειρο! Αν τη δοκιμάσετε νομίζω θα σας ενθουσιάσει! Υλικά 1/2 κιλό φύλλο κρούστας (μπορείτε να[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ κρεατόπιτα είναι παραδοσιακό Κεφαλονήτικο φαγητό. Φτιάχνεται με τράγιο, μοσχάρι, χοιρινό ή ανάμικτο. Εγώ προτιμώ το χοιρινό γιατί την κάνει γλυκιά και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚρεατόπιτα Κεφαλλονίτικη της κυρίας Μαρίνας. Εκπληκτική γεύση, ενός πλήρες γεύματος με κρέας, ζύμη και πολλά μπαχαρικά που ειλικρινά θα θέλετε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤοπικό παραδοσιακό φαγητό της Κεφαλονιάς. Κατάλληλο για μπουφέ ή τραπέζι με πολλά άτομα. Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 1 κιλό αλεύρι νερό χλιαρό όσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακή Αγρινιώτικη (ΑΡΕΤΗΣ Δ.ΠΙΣΤΙΟΛΑ) Φανταστική γεύση !! Υλικά 1 κιλό χοιρινή σπάλα κομμένη σε κυβάκια 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα Ντομάτα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 500 γρ ζύμη τάρτας 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250γρ. καρότα ψιλοκομμένα 400 γρ μοσχάρι τρυφερό σε κύβους 500 γρ. πατάτες ψιλοκομμένες 1 κρόκος αυγού[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή η συνταγή είναι ένας συνδιασμός των διάφορων συνταγών για κρεατόπιτα που έχω συναντήσει κατά καιρούς και της κρεατόπιτας όπως την έτρωγα στην Αγγλία.[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ κρεατόπιτα αυτή είναι αυθεντική συνταγή κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας με τη μόνη διαφορά ότι στην κεφαλλονια χρησιμοποιούν 3 είδη κρέατος μοσχάρι, τραγιο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΣτην Ήπειρο απο τις πιο γνωστές πίτες είναι και η κρεατόπιτα. Απο περιοχή σε περιοχή ομως υπάρχουν διαφορές στον τρόπο παρασκευής αλλά όλες έχουν κοινό τον[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr