Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Τη συνταγή μας έφερε η κ. Σοφία Εφη Λούκα Συνταγή από το βιβλίο "Οι συνταγές της καρδιάς μας" της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου Γράφει η κ. Αννα Γλάρου "Όσοι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαλησπέρα σας, η σημερινή συνταγή είναι ένα παραδοσιακό πολίτικο γλυκό, νόστιμο και μυρωδάτο, το σάμαλι. Για όσους δεν γνωρίζουν το σάμαλι, μοιάζει λίγο με το[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΣΆΜΑΛΙ!!! ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΌ ΣΙΜΙΓΔΑΛΈΝΙΟ ΓΛΥΚΌ ΠΟΥ ΠΟΎΛΑΓΑΝ ΚΆΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΓΛΥΚΌ ΜΙΚΡΏΝ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΩΝ. Το σιροπιαστό σιμιγδαλένιο γλυκό[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο τέλειο σιροπιαστό!!! ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ ~ 2 1/2 Κούπες σιμιγδάλι χοντρό 1 κουταλάκι σόδα 1 1/2 κούπα ζάχαρη 20 με 25 αμύγδαλα χωρίς φλούδα 1 1/2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΆΜΑΛΙ!!!ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΌ ΣΙΜΙΓΔΑΛΈΝΙΟ ΓΛΥΚΌ ΠΟΥ ΠΟΎΛΑΓΑΝ ΚΆΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΓΛΥΚΌ ΜΙΚΡΏΝ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΩΝ. Το σιροπιαστό σιμιγδαλένιο γλυκό[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη (στρογγυλό ταψί, 25εκ.) 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ. ελαιόλαδο 80 γρ. σπορέλαιο 40[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για ένα στρογγυλό ταψάκι 25 εκ. Υλικά για τη ζύμη 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣάμαλι: το μοσχομυρωδάτο γλυκό που φτιάχνεται με σιμιγδάλι και μαστίχα Χίου, με μπόλικο σιρόπι Το γλυκό αυτό δε φουσκώνει, μένει όπως το βάζουμε στο ταψί και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣάμαλι: το μοσχομυρωδάτο γλυκό που φτιάχνεται με σιμιγδάλι και μαστίχα Χίου, με μπόλικο σιρόπι Το γλυκό αυτό δε φουσκώνει, μένει όπως το βάζουμε στο ταψί και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τη ζύμη 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ. ελαιόλαδο 80 γρ. ηλιέλαιο 40 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. κοφτή[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γραμμάρια ζάχαρη 45 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ 900 γραμμάρια νερό 1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες 900 γραμμάρια ψιλό σιμιγδάλι 300 γραμμάρια χοντρό σιμιγδάλι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΠΟ ΤΗΝ Maria Kyrimlidou ΥΛΙΚΑ 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 100 μλ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 1 φακελακι μπλέικιν πάουντερ 2 βανίλιες 1/2[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comσαμαλι πολίτικο Σάμαλι Πολίτικο Παραδοσιακή συνταγή σάμαλι από την Πόλη. Πρέπει να δώσετε προσοχή στις οδηγίες αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Καλή[...]
Πηγή: greekouzina.grσαμαλι πολίτικο Σάμαλι Πολίτικο Παραδοσιακή συνταγή σάμαλι από την Πόλη. Πρέπει να δώσετε προσοχή στις οδηγίες αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Καλή[...]
Πηγή: greekouzina.grΣάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015 10:25 μ.μ. | Αναρτήθηκε από lopi | Επεξεργασία ανάρτησης Υλικά 1 κούπα ζάχαρη 3 1/2 φλυτζάνια κούπας σιμιγδάλι ψιλό και χοντρό 1 1/2[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.gr