Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Κυπριακή συνταγή με χαλούμι Τι χρειαζόμαστε: ΖΥΜΗ 500 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1-2 κ.γ λάδι νερό όσο πάρει..μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το ραβιόλι (για 24 κομμάτια) 350 γρ. Ζύμη για ζυμαρικά 150 γρ. Aνθότυρο 60 γρ. Tυρί κρέμα 50 γρ. Tυρί κίτρινο, τριμμένο (MILNER) 1 Ασπράδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΡαβιόλες κυπριακές Υλικά 400 γραμμάρια αλεύρι χωριάτικο 3½ κιλά γάλα 3 κρόκοι 200 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο ή 150 γραμμάρια λάδι Για τη γέμιση: ½ κιλό[...]
Πηγή: greekouzina.grΡαβιόλες κυπριακές Υλικά 400 γρ. αλεύρι χωριάτικο 3½ κιλά γάλα 3 κρόκοι 200 γρ. βούτυρο λιωμένο ή 150 γρ. λάδι Για τη γέμιση: ½ κιλό χαλούμι τριμμένο 4 αυγά[...]
Πηγή: greekouzina.grΥΛΙΚΑ 250γρ. φρέσκα ραβιόλια έτοιμα, με γέμιση από τυρί ή σπανάκι, 1½ κουταλιά βούτυρο ανάλατο, ¼ του φλιτζανιού καρύδια, 1/3 φλιτζανιού κρεμμύδια κόκκινα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 250γρ. φρέσκα ραβιόλια έτοιμα, με γέμιση από τυρί ή σπανάκι, 1½ κουταλιά βούτυρο ανάλατο, ¼ του φλιτζανιού καρύδια, 1/3 φλιτζανιού κρεμμύδια κόκκινα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com20 Αυγ 2014 Υλικά (4 μερίδες): Για την ζύμη : 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για την[...]
Πηγή: cookcool.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι 2 κουταλιές λάδι 2 αυγά 1 κουταλιά αλάτι Νερό Για τη γέμιση ½ κιλό σέσκουλα 1 φλυτζάνι λάδι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κρόκοι αυγών 1-2 κουταλιές της σούπας νερό αλάτι λίγο ελαιόλαδο Για τη γέμιση 300 γρ. μανιτάρια[...]
Πηγή: icookgreek.comΡαβιόλια με μυρωδικά και φέτα σε μεσογειακη σαλτσα. Νοστιμοτατα!!!! Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη 350γρ σιμιγδάλι ψιλό 150γρ αλέυρι σκληρό ~500γρ νερό [λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για τη ζύμη (περίπου 24 ραβιόλι) • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 κ.γ. αλάτι • 4 αβγά • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 κρόκο αβγού Για τη γέμιση • 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια ζυμάρι Σπανάκι, 2 Αυγά, 3 Κρόκοι, 10ml Ελαιόλαδο, 500 γρ. Αλεύρι, Αλάτι Υλικά για σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος, Φρέσκο κρεμμύδι, Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 αυγό 100 γρ. αλεύρι Μυζήθρα Σπανάκι Μυρόχορτα Κρεμμύδι μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Ανακατεύουμε το αλεύρι, προσθέτοντας τα αυγά λίγο αλάτι και νερό ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το ζυμάρι Σπανάκι, Αυγά 2 ολόκληρα, Κρόκοι 3 τμχ, Ελαιόλαδο 10ml, Αλεύρι 500ml, Λίγο Αλάτι Υλικά για την σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια ζυμάρι Σπανάκι, 2 Αυγά, 3 Κρόκοι, 10ml Ελαιόλαδο, 500 γρ. Αλεύρι, Αλάτι Υλικά για σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος, Φρέσκο κρεμμύδι, Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 δόση ζύμης με αυγά φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 40 γρ. βούτυρο 175 γρ. φρέσκα φύλλα από σπανάκι, καθαρισμένα, πλυμένα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την ζύμη των Φρέσκων ραβιόλι: 400 γρ. Κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 4 αυγά, Αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για τη ζύμη): 400 γρ. αλεύρι 4 αβγά ½ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. σούπας λάδι λίγο χλιαρό νερό αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου Υλικά[...]
Πηγή: greekcook.gr