Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Ένα ωραίο κόλπο ακόμα και γι αυτούς που δε τα τρώνε κατευθείαν από κονσέρβα όπως εγώ! Συνοδεύει τέλεια ουζάκι και τσίπουρο! Τι χρειαζόμαστε: Μία κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό καλαμάρια φρέσκα 1 ποτήρι σόδα (αναψυκτικό) 1 σφηνοπότηρο ούζο ή τσίπουρο λίγο αλάτι 1 φλιτζ. αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του κατά προτίμηση) 1 λεμόνι [...]
Πηγή: cooklos.grΜία συνταγή με θαλασσινά που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Γαστρονόμος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15 λεπτά, αναμονή 15 λεπτά,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 650 γραμ. καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες 4 κ.σ. αλεύρι 2 κ.σ. corn flour 2 κ.σ. δημητριακά σε τρίμματα ελαιόλαδο ηλιέλαιο 1 λεμόνι αλάτι-πιπέρι Βάζουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΕπίκαιρο και νόστιμο .... αρκεί να αντέχετε το τηγάνισμα :)) Υλικά: 1 κιλό φρέσκα καλαμαράκια αλεύρι για πανάρισμα ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε και[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΑπό μικρή τρελαινόμουν για καλαμαράκια τηγανητά. Ένας εύκολος τρόπος να τα φτιάξετε είναι ο παρακάτω: Υλικά: 1 κιλό καλαμαράκια αλεύρι αλάτι 1 σακούλα λάδι για[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΑπό μικρή τρελαινόμουν για καλαμαράκια τηγανητά. Ένας εύκολος τρόπος να τα φτιάξετε είναι ο παρακάτω: Υλικά: 1 κιλό καλαμαράκια αλεύρι αλάτι 1 σακούλα λάδι για[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΜου αρέσει κι εμένα η γλυκιά γεύση που παίρνουν τα καλαμαράκια όταν τα τηγανίζεις σε δυνατή φωτιά, καλά αλευρωμένα. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζουν οι ταβέρνες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν 1 χρονο περιπου ειχα κανει αναρτηση καλαμαρακια τηγανιτα με τραγανη κρουστα εξωτερικα και μαλακα εσωτερικα,με τεραστια επιτυχια πρωτα στα δημοφιλη, και[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1 κιλό μικρά καλαμαράκια αλεύρι αλάτι για τηγάνισμα λάδι 2 κομμένα στη μέση λεμόνια Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι. Καθαρίζετε, πλένετε, αλευρώνετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜαλακά καλαμαράκια με τραγανή κρούστα αλευριού Έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται στα foodblogs τα γιορταστικά φαγητά και γλυκά του Πάσχα. Εγώ είπα να επιμείνω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια? Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά για 4 μερίδες 700γρ καλαμαράκια ολόκληρα καθαρισμένα 250γρ φέτα 2 αυγά λίγο αλεύρι λίγο σουσάμι για το πανάρισμα της φέτας Εκτέλεση Ξεπαγώνετε τα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια? Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά 1 κιλό καλαμαράκια κατεψυγμένα 1-2 λεμόνια το χυμό τους αλεύρι για το πανάρισμα σπορέλαιο για τηγάνισμα αλάτι Εκτέλεση Αφήνουμε τα καλαμαράκια να[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΒαδίζουμε ολοταχώς προς το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα, όπου τα σαρακοστιανά θα έχουν τον κύριο λόγο στο τραπέζι μας.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣυνταγές για τηγανητά καλαμαράκια κυκλοφορούν πολλές στη μπλογκογειτονια και όχι μόνο. Γιατί να παρουσιάσω ακόμη μία?Λοιπόν... ....πάντα είχα ένα θέμα πώς να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά 1κιλό μικρό καλαμάρι ή φρέσκο καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες 300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (1,5 κούπα) 100 γρ. κορν φλάουρ (μισή κούπα) 1 λίτρο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr