Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υπάρχει μία ειδική κατηγορία φαγητών που εγώ και μάλλον πολλοί ακόμα στο μυαλό μας τα έχουμε καταχωρίσει ως μαμαδίστικα. Αυτά τα μαμαδίστικα όπως τα λέμε τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜοναδική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Εφη Γιαλούση. Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, αναμονή 1 ώρα, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τα σουτζουκάκια: Μουσκευουμε μια μεγάλη φρυγανιά σε μισό φλιτζάνι κρασί κόκκινο και μισό φλιτζάνι νερό. Σε μισό κιλό κιμά προσθετουμε τη φρυγανιά ελαφρά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα σουτζουκάκια είναι αγαπημένο φαγάκι για τους περισσότερους πιστεύω. Δεν έχω ιδέα ποια είναι τα αυθεντικά σμυρναϊκά και μεταξύ μας δεν με απασχολεί καθόλου.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr500 γραμ.κιμά 1 αυγό 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί κόκκινο 1 μεγάλη φρυγανιά βρεγμένη με το κρασί και στιμμένη 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τα σουτζουκάκια: Μουσκευουμε μια μεγάλη φρυγανιά σε μισό φλιτζάνι κρασί κόκκινο και μισό φλιτζάνι νερό. Σε μισό κιλό κιμά προσθετουμε τη φρυγανιά ελαφρά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grαφιερωμένη στην κυρία Γραμματική ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Για είκοσι περίπου χρόνια τα σουτζουκάκια στο σπίτι μας έκανε η κυρία Γραμματική. Από μεσήλικη που ήταν[...]
Πηγή: pandespani.com500 γραμ.κιμά 1 αυγό 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί κόκκινο 1 μεγάλη φρυγανιά βρεγμένη με το κρασί και στιμμένη 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈφτασε η ώρα να σας εκμυστηρευτώ τη μεγάλη μου αγάπη για τα φαγητά της Πόλης & της Ανατολής...Όλα αυτά τα αρώματα των μπαχαρικών που δένουν τόσο αρμονικά[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΓια τον κιμά: 1 κιλό κιμά ανάμεικτο 50 ml ελαιόλαδο 200 γρ φρυγανιά τριμμένη ή ψωμί μπαγιάτικο χωρίς την κόρα (το μουλιάζω σε λίγο νερό και το στίβω καλά με[...]
Πηγή: cookpad.com/gr