Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Ένα πεντανόστημο κοκκινιστό και συνοδεύεται άριστα με μακαρόνια, πατάτες τηγανιτές, πιλάφι κ.α. Υλικά : 1,5 κιλό βοδινό κιλότο κομμένο μερίδες 3-4 ντομάτες[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό το πιάτο, βοδινή ουρά με ατζέμ πιλάφι, αποτελεί μέλος της οικογένειας των «ταπεινών». Δεν έχομε μπριτζόλες με τις ζουμερές σάρκες, δεν έχομε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 5-6 άτομα 1 1/4 περίπου κιλό βοδινό κατάλληλο για ρόστο (δεμένο καλύτερα), 1 ½ φλ. κόκκινο, ξηρό κρασί, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μεγάλο καρότο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 1½ κιλό ψαχνό βοδινό (από το μπούτι) σε μεγαλούτσικους κύβους, 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φετάκια, 2 καρότα ξεφλουδισμένα και κομμένα σαν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 5-6 ΑΤΟΜΑ) 600-700 γρ. ψαχνό βοδινό (ράμστεϊκ), κομμένο σε κύβους, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 μικρά κρεμμύδια σε φέτες, 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ ιδιαιτερότητα αυτής της συνταγής είναι ότι στα υλικά εκτός από ντοματούλα προσθέτουμε και κόκκινο κρασί. Δοκιμάστε την και η γεύση θα σας καταπλήξει. Και αν[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1½ κιλό στρογγυλό από βοδινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κομμάτι φρέσκια χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη (προαιρετικά) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1 κιλό βοδινό κρέας 100 γρ χοιρινό λίπος 1 φλιτζ λάδι 2 καρότα 1/ σελινόριζα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι σε κόκκους 2 φύλλα δάφνης 1 κουταλιά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒΟΔΙΝΟ ΑΛΑ ΜΠΟΥΡΚΙΝΙ Ό Ν BOEUF A LA BOURGUIGNONNE Οσοι έχετε δεί την ταινία Julie & Julia , και πιστεύω οτι όλοι οι foodbloggers την έχετε δεί, σίγουρα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 ½ κιλό (από το κότσι) κρέας 2-3 ώριμες ψιλοκομμένες τομάτες ή 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένο τοματάκι 250γρ. κομμένα ζουλιέν (μακρόστενα) καρότα 200γρ. κομμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌσοι έχουν ενδοιασμούς για τις σούπες γενικά και ειδικότερα για τις χειμωνιάτικες, ζεστές κρεατόσουπες, χορταστικές και χουχουλιάρικες έχω να τους προτείνω[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο βοδινό διάφραγμα είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για καταναλωτές, αλλά και για χασάπηδες ή[...]
Πηγή: caruso.gr1 κιλό βοδινό ουρά λίγο αλεύρι 2 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδου 700 γρ. ντομάτες 1 φύλλο δάφνης 2 γαρύφαλλα 2 ποτήρια κόκκινο κρασί αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά 1 κ. σπάλα βοδινή ή μοσχαρίσια σε μεγάλες μερίδες 750 ml σκούρα μπύρα 250 γρ. ψιλοκομμένο ντοματάκι 3 κρεμμύδια σε φέτες 3 καρότα σε χοντρά φετάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1,5 κιλό βοδινό ή μοσχάρι από σπάλα ή άλλο κομμάτι για κατσαρόλα, σε κύβους 1/2 φιάλη κόκκινο κρασί καλής ποιότητας* 3/4 φλ.τσ. κονιάκ ή μπράντυ 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας βοδινό 60 γρ. καρότο 60 γρ. κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο Σέλερι Κόκκινο κρασί Brouilly (ή Νάουσα). Βούτυρο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6-7 άτομα): 1 1/4 περίπου κιλό βοδινό rum steak ή άλλο κομμάτι κατάλληλο για ρόστο, 1 ½ φλ. κόκκινο, ξηρό κρασί (οι Ιταλοί χρησιμοποιούν Barolo), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com