Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
1 ½ κιλό (από το κότσι) κρέας 2-3 ώριμες ψιλοκομμένες τομάτες ή 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένο τοματάκι 250γρ. κομμένα ζουλιέν (μακρόστενα) καρότα 200γρ. κομμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 1½ κιλό ψαχνό βοδινό κομμένο σε κύβους (από μπούτι ή σπάλα), 1 ½ κιλό κυδώνια (8 μεγάλα), ξεφλουδισμένα ξεσποριασμένα και κομμένα στα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 1 ½ κιλό ψαχνό βοδινό (rump steak ή topside π.χ.) 1 κρεμμύδι σε φετάκια + 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο σε ροδέλες 1 κλωνάρι σέλινο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 750 γρ. περίπου βοδινό καρέ (Rump Steak), 3 καρότα, 2 πράσα, 2 κρεμμύδια νέας εσοδείας (κεφαλές), ½ φλ. ζωμό λαχανικών (ή νερό), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4-5 άτομα 750 γρ. περίπου ψαχνό βοδινό (χωρίς λίπος), κομμένο σε κύβους μπουκιές (3 εκ. περίπου), 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε λεπτά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6-8 άτομα 1 ½ περίπου κιλό ψαχνό βοδινό (rump steak ή topside π.χ.), 1 κρεμμύδι σε φετάκια + 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 καρότο σε ροδέλες, 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-7 άτομα): 1 1/4 περίπου κιλό βοδινό rum steak ή άλλο κομμάτι κατάλληλο για ρόστο, 1 ½ φλ. κόκκινο, ξηρό κρασί (οι Ιταλοί χρησιμοποιούν Barolo), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 5-6 άτομα 1 1/4 περίπου κιλό βοδινό κατάλληλο για ρόστο (δεμένο καλύτερα), 1 ½ φλ. κόκκινο, ξηρό κρασί, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μεγάλο καρότο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 5-6 ΑΤΟΜΑ) 600-700 γρ. ψαχνό βοδινό (ράμστεϊκ), κομμένο σε κύβους, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 μικρά κρεμμύδια σε φέτες, 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κιλό νουά βοδινού 100 γρ. φυτίνη 4 ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 3 σκελίδες σκόρδο 2 ποτήρια κόκκινο κρασί 2 σφηνάκια τσίπουρο 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ιδιαιτερότητα αυτής της συνταγής είναι ότι στα υλικά εκτός από ντοματούλα προσθέτουμε και κόκκινο κρασί. Δοκιμάστε την και η γεύση θα σας καταπλήξει. Και αν[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 φιλέτα βοδινό 1 κρεμμύδι μισο ποτήρι κουμανταρία (γλυκό κρασί τις Κύπρου) 250 γρ. φρέσκια κρέμα αλάτι πιπέρι λίγο θυμάρι 2 χρωματιστές πιπεριές 1 μελιτζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1 κιλό βοδινό κρέας 100 γρ χοιρινό λίπος 1 φλιτζ λάδι 2 καρότα 1/ σελινόριζα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι σε κόκκους 2 φύλλα δάφνης 1 κουταλιά[...]
Πηγή: megatv.com/cookυλικά 1 κ. σπάλα βοδινή ή μοσχαρίσια σε μεγάλες μερίδες 750 ml σκούρα μπύρα 250 γρ. ψιλοκομμένο ντοματάκι 3 κρεμμύδια σε φέτες 3 καρότα σε χοντρά φετάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 βοδινά rib eye Λίγο αλεύρι 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 3/4 κούπας σπιτικός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας βοδινό 60 γρ. καρότο 60 γρ. κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο Σέλερι Κόκκινο κρασί Brouilly (ή Νάουσα). Βούτυρο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 6 άτομα 1 1/4 κιλό (περίπου) ψαχνό βοδινό (μπούτι ή σπάλα) κομμένο σε κύβους, 750 γρ. εσαλότ (Shallots, μικρά ροζ κρεμμύδια) ξεφλουδισμένα ή ½ κιλό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com