πιτα με κιμα | κοτοπουλο κοκκινιστο αργυρω | σουβλακια στο φουρνο | τονοσαλατα με ζυμαρικα | μαγειριτσα αργυρω | επικαλυψη κεικ | κανελονια αργυρω | ευκολη κοτοπιτα με σφολιατα | γεμιση για κοτοπουλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαχματζουν χωρις πιπεροριζα κατικι μπουκοβο φρυγανια

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ - Lahmacun - Lahmaǰun

Καλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Λαχματζούν - Lahmajoun

Μια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νοτιοανατολική[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr

Το λαχματζούν του πρωτάρη

Ε δεν είναι μόνο το σουβλάκι. Στο μικρό, πολύ μικρό Feyrouz , στον αριθμό 23 της επίσης μικρής οδού Καρόρη (κάθετη στην Αιόλου), θα βρεις ίσως το καλύτερο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΑΡΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ Για την ζύμη: -1 κ.γ. ζάχαρη -1 φακελάκι μαγιά ξηρή -2 φλιτζάνια αλεύρι και αλεύρι για το ζύμωμα και τους πάγκους -3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό -1½[...]

Πηγή: everythingcook.blogspot.gr
Λαχματζούν -  LAHMACUN

ΥΛΙΚΑ 30 γραμ. φρέσκια μαγιά 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μισή κούπα του τσαγιού λάδι Μισή κούπα γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό , όσο πάρει[...]

Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr
Λαχματζούν - Cookingbook

Υλικά για τη ζύμη 450 γρ. άσπρο δυνατό αλεύρι 1 ½ κουταλάκι αλάτι 15 γρ. μαγιά 280 γρ. νερό 1 κουταλάκι ελαιόλαδο Υλικά για τη γέμιση 250 γρ. κιμά (αρνίσιο)[...]

Πηγή: cookingbook.gr
Λαχματζούν

Υλικά συνταγής 8 έτοιμες αραβικές πίτες μικρές ή σπιτικές πιτούλες σύμφωνα με τη συνταγή 1/2 κιλό κιμάς αρνίσιος και μοσχαρίσιος, ανάμεικτος 2 φρέσκες[...]

Πηγή: icookgreek.com
Λαχματζούν - Cookingbook

Υλικά για τη ζύμη 450 γρ. άσπρο δυνατό αλεύρι 1 ½ κουταλάκι αλάτι 15 γρ. μαγιά 280 γρ. νερό 1 κουταλάκι ελαιόλαδο Υλικά για τη γέμιση 250 γρ. κιμά (αρνίσιο)[...]

Πηγή: cookingbook.gr
Λαχματζούν

Υλικά (για 8-12 κομμάτια) Ζύμη : 4 φλ. αλεύρι (περίπου) χωριάτικο ή αλεύρι για ψωμί ή αλεύρι για ζύμωμα, 1 φακελάκι στιγμιαία μαγιά, ½ φλ. χλιαρό νερό ½[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Λαχματζούν

Lahm» σημαίνει κρέας και «ajin», ζυμάρι.  Σταθερή αξία στις γευστικές μας συνήθειες και ένα από τα λατρεμένα μου φαγητά. Με παίρνουν πίσω στα παιδικά μου[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Αρμένικο Λαχματζούν

YΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι μαγιά, 2 πρέζες αλάτι, νερό (όσο χρειαστεί). Για τη γέμιση 150γρ. κιμά βοδινό, 150γρ. κιμά[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Λαχματζούν...Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο[...]

Τα τέλεια Λαχματζουν με το ιδανικό ζυμάρι !!! Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι που μπορείτε να φτιάξετε!!!! Υλικά : Για το[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy