Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Νοστιμότατη συνταγή για ψαρονέφρι από τη Νίκη Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. ψαρονέφρι 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3/4 κρασοπότηρου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο! Τι χρειαζόμαστε: 2 ψαρονέφρια 1/2 φλυτζανάκι ελληνικού καφέ ελαιόλαδο 2 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους 1 1/2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα φαγάκι γρήγορο, ελαφρύ, νόστιμο και πολύ μαλακό! Υλικά για 4 μερίδες: 1 κιλό ψαρονέφρι 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι 1 κούπα κόκκινο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr3 κομμάτια ψαρονέφρι (300 γρ. περίπου το καθένα), κομμένα στα 4 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 200 ml κόκκινο ξηρό κρασί 2 κουτ. σούπας μουστάρδα τύπου Ντιζόν[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο ψαρονέφρι όταν είναι καλά καθαρισμένο είναι ένα από τα πιο άπαχα κρέατα - και δεν είναι τίποτε άλλο από το μπον φιλέ του χοιρινού. Μαγειρεύεται με πολλούς[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 19/01/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ψαρονέφρι με κόκκινο κρασί, μέλι και μουστάρδα Μια πολύ εύκολη συνταγή, για ένα φανταστικό[...]
Πηγή: sintayes.gr3 ψαρονέφρια (κομμένα σε κύβους) 2-3 σκελίδες σκόρδο (κομμένο σε κομματάκια) 2 κ.σ. μουσταρδα 1 κ.σ. μουσταρδα ντιζον 1 κ.γ. μέλι 1 κρεμμύδι (κομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Οι αρχαίοι Έλληνες κάτι ήξεραν που είχαν εντάξει στην μαγειρική τους τα φρούτα και το μέλι. Ομολογώ την αγάπη μου για αυτά τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕύκολη και νόστιμη συνταγή! Τι χρειαζόμαστε: 3 ψαρονέφρια (κομμένα σε κύβους) 2-3 σκελίδες σκόρδο (κομμένο σε κομματάκια) 2 κ.σ. μουσταρδα 1 κ.σ. μουσταρδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν αγαπάτε την γλυκεία γεύση στο κρέας ,και αν θέλετε να αποφύγετε την κρέμα γάλακτος, αυτή η συνταγή είναι ότι πρέπει για φιλέτο ψαρονέφρι.!!! Υλικά 900-1000[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr2 μέτρια ψαρονέφρια βάρους 400 - 500 γρ. το καθένα 1/2 κουτ. γλυκού τζίντζερ ξερό, σε σκόνη 50 ml ελαιόλαδο 2 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο (ή 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr