Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ένα εύκολο γλυκό που δεν μας κάνει να νιώθουμε τύψεις... δεν έχει καθόλου ζάχαρη! Και μετά, κατά βάθος, είναι φρουτάκι... Τι χρειαζόμαστε: 2 ώριμα αχλάδια 40[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤοποθετούμε 100 γρ.βερύκοκα αποξηραμένα και 250 ml χυμό μήλου σε μια κατσαρόλα και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, να μαλακώσουν. Προσθέτουμε ελάχιστη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) 8 μεγάλα, σφιχτά αλλά όχι άγουρα αχλάδια, με ένα κομματάκι μίσχου στη θέση του, 2 φλ. λευκό ξηρό κρασί, 1 1/4 φλ. ζάχαρη, 1 λεμόνι, η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 άτομα) 8 μεγάλα, σφιχτά αλλά όχι άγουρα αχλάδια με ένα κομματάκι μίσχου στη θέση του, 2 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, 1 1/4 φλ. ζάχαρη, 1 λεμόνι η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 1/2 κ. σ. κόκκους από μαύρο πιπέρι, κατά προτίμηση Μαλαμπάρ (Ινδίας) 2 κ .γ. μπαχάρι ολόκληρο 3 φλιτζάνια μαυροδάφνη 1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη 4[...]
Πηγή: yumyum.grΑλλη μία μοναδική πρόταση από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 50 λεπτά Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 4 αχλαδιά 120 γρ. ζάχαρη 20 γρ. αλεύρι 1/2 λίτρο γάλα 3 κρόκοι αυγών 1 ποτήρι λευκό γλυκό κρασί 1 φακελάκι βανίλια 40 γρ. βούτυρο [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 4 μεγάλα αχλάδια καθαρισμένα από τη φλούδα τους 300 γρ. mascarpone (ιταλικό κρεμώδες τυρί) 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ξανθή 200 ml λευκό μοσχάτο[...]
Πηγή: icookgreek.com6 αχλάδια 150 γρ. ζάχαρη 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί 1 ξύλο κανέλας Βάζετε τα αχλάδια να βράσουν για μερικά λεπτά. Τα βγάζετε και τα ξεπλένετε με κρύο νερό. Μόλις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο αχλάδι όπως δεν το φάγατε ποτέ! Υπέροχο, γκουρμέ επιδόρπιο και το σιρόπι του γίνεται δροσιστικό ποτό! Τι χρειαζόμαστε: 1 / 2 φακελάκι κρόκο Κοζάνης 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα 3 αχλάδια καθαρισμένα 4 κούπες κρασί σαρντονέ ή αφρώδες οίνος γλυκός 3 λωρίδες φλούδα λεμονιού, αφαιρούνται με αποφλοιωτή λαχανικών χυμό[...]
Πηγή: sidagi.grΤοποθετούμε 100 γρ.βερύκοκα αποξηραμένα και 250 ml χυμό μήλου σε μια κατσαρόλα και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, να μαλακώσουν. Προσθέτουμε ελάχιστη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤο αχλάδι όπως δεν το φάγατε ποτέ!Υπέροχο,γκουρμέ επιδόρπιο και το σιρόπι του γίνεται δροσιστικό ποτό! Υλικά 1 / 2 φακελάκι κρόκο Κοζάνης 4-5 φλούδες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 κιλό Αχλάδια 500γρ. κρασί λευκό γλυκό 100γρ. ζάχαρη άχνη 100γρ. σταφίδες ξανθές 200γρ. φουντούκια 250γρ. σοκολάτα Καθαρίζετε τα αχλάδια χωρίς να αφαιρέσετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 αχλάδια 150 γρ. ζάχαρη 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί 1 ξύλο κανέλας Βάζετε τα αχλάδια να βράσουν για μερικά λεπτά. Τα βγάζετε και τα ξεπλένετε με κρύο νερό. Μόλις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook8 μέτρια αχλάδια 1.750 γραμ. κόκκινο ξηρό κρασί 150 γραμ. ζάχαρη 70 γραμ. κορν φλάουερ Πλένετε και καθαρίζετε προσεχτικά τ'αχλάδια από τη φλούδα τους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑχλάδια με σως σοκολάτας. Απλά απολαυστικά. Είναι μια εύκολη συνταγή που γίνεται γρήγορα και σερβίρεται απο απόγευμα στον καφέ, μέχρι μετά το φαγητό ως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 2 φλ. καλό κόκκινο, ξηρό κρασί (το Cabernet Sauvignon δίνει υπέροχο χρώμα) ½ φλ. ζάχαρη 3/4 φλ. μπράντι 4 κουταλιές μέλι 8 σφικτά, μεγάλα αχλάδια 1-2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com