Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Αυτή η ζύμη ΔΕΝ είναι νηστήσιμη! Έχει όμως εύκολες αναλογίες υλικών και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για πίτσες και πίτες. Σε όσους αρέσει το τραγανό ζυμάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ζύμη Λινζερ από τον Γιάννη Λουκάκο Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 2 ταψιά 25εκ. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΖΥΜΗ ΣΟΥ "Σου" ( choux ) στα γαλλικα σημαινει λαχανο, και αυτα τα μικρα παρασκευασματα ζυμης, με βαση το εξ' ισου γαλλικη επινοησης roux , θυμιζουν πραγματικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧθες, ξύπνησα με μια "μανία" για ζεστή και αφράτη πιτούλα... Λες και την έβλεπα στο όνειρό μου σαν τον έρμο και πάντα πεινασμένο Καραγκιόζη :-)) Κι' άμα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ιδανική ζύμη για quiche ή τάρτα αλμυρή. Τριφτή αλλά και αφράτη συνάμα, που λιώνει στο στόμα και σε πηγαίνει στα ουράνια με τη νοστιμιά της. Μια ζύμη που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr650 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. αλάτι 400 γρ. μαργαρίνη πλάκα σκληρή 300 γρ. νερό (κατά προσέγγιση) Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαργαρίνη σε[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακή (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κεσέ γιαούρτι πλήρες (200 γρ.) 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη 220 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη από ρύζι και επιπλέον για το άνοιγμα 75 γρ. άμυλο πατάτας 1,5 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ξανθάνα σε σκόνη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 500 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή ή βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη φυτική 200 γραμμάρια νερό κρύο (περίπου) 1 αυγό ½[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr200 γρ αλεύρι 1/2 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές βούτυρο 100 γρ βούτυρο πρόβειο 1 αβγό Οδηγίες 28 Minutes Πλάθουμε με το χέρι και με απαλές κινήσεις όλα τα υλικά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr