Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Φτιάξτε τη σπιτική ζύμη σφολιάτας για όλες τις συνταγές σας. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 1 ώρα & 30΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 12 περίπου σου) 250 ml νερό (ή μισό νερό και μισό γάλα) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη (ή 2, αν θα τα χρησιμοποιήσετε σε γλυκιά παρασκευή) 75 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΖΥΜΗ ΣΟΥ "Σου" ( choux ) στα γαλλικα σημαινει λαχανο, και αυτα τα μικρα παρασκευασματα ζυμης, με βαση το εξ' ισου γαλλικη επινοησης roux , θυμιζουν πραγματικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ζύμη Λινζερ από τον Γιάννη Λουκάκο Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 2 ταψιά 25εκ. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grH ζύμη που κάνει θραυση στο facebook της Ελένης Μακροδημητρη για λουκουμάδες-Ντονατς Ειναι πανευκολη και μπορεις να κάνεις με την ιδια ζυμη και λουκουμάδες και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά Για την πρώτη φάση 300 γρ. αλεύρι 50 γρ. βούτυρο 6 γρ. αλάτι 150 ml νερό Για την δεύτερη φάση 200 γρ. βούτυρο 50 γρ. αλεύρι Εκτέλεση Σε πρώτη φάση,[...]
Πηγή: mamapeinao.gr4 μεγάλα αυγά 1 φλ. νερό ½ φλ. βούτυρο ανάλατο κομμένο σε μικρούς κύβους περίπου 1 εκ ¼ κ/κι αλάτι ¼ κ/κι ζάχαρη 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ζεσταίνουμε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ. σ. χυμό λεμονιού 400 γρ βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Εκτέλεση Δουλεύετε το βούτυρο με μία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami250 γραμμάρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις 2 κολοκυθάκια 100 γραμμάρια τριμμένα κίτρινα τυριά 100 γραμμάρια φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια 10 ελιές χωρίς[...]
Πηγή: sidagi.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} υλικά για 12 κομμάτια 1 φακελάκι μαγιά στιγμής (ξερή) 5-6 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.gr1 1/4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Κοσκινίζετε το αλεύρι.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ιδανικη ζυμη για κρουασαν που την εψαχνα! Πετυχημενη μου χουν πει, αλλα χρονοβορα! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κούπα χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια ζύμη Μπριός, που μπορούμε να φτιάξουμε σταφιδόψωμα, ψωμάκια με κομματάκια σοκολάτας, απλά κρουασανάκια είτε σκέτα, είτε γεμισμένα με Μερέντα ή κάποια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 1/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλυτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή από την Ιταλία! Υλικά 6 κουταλάκια ξερή μαγιά 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 1/4 κούπας ζεστό νερό 3 κουταλάκια αλάτι 6 κουταλιές λάδι 6 κούπες αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 αυγά 1/2 κ.γ. αλάτι 1 γιαουρτάκι αγελαδινό 2 κ.σ. λάδι (οτιδήποτε) 0,5 l γάλα 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ. ζάχαρη περίπου 1 kg[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ιδανική ζύμη για quiche ή τάρτα αλμυρή. Τριφτή αλλά και αφράτη συνάμα, που λιώνει στο στόμα και σε πηγαίνει στα ουράνια με τη νοστιμιά της. Μια ζύμη που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr