Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Tweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} υλικά για 12 κομμάτια 1 φακελάκι μαγιά στιγμής (ξερή) 5-6 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 γρ Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας λιωμένο Αυγά 3 τεμ μόνο[...]
Πηγή: chefoulis.gr650 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. αλάτι 400 γρ. μαργαρίνη πλάκα σκληρή 300 γρ. νερό (κατά προσέγγιση) Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαργαρίνη σε[...]
Πηγή: argiro.gr2 Σεπ 2013 Υλικά : 325 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 170 γρ. μαργαρίνη 1 αυγό 1 σφηνάκι νερό παγωμένο (30 ml) 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. ζάχαρη Εκτέλεση :[...]
Πηγή: cookcool.grΗ ιδανική ζύμη για quiche ή τάρτα αλμυρή. Τριφτή αλλά και αφράτη συνάμα, που λιώνει στο στόμα και σε πηγαίνει στα ουράνια με τη νοστιμιά της. Μια ζύμη που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧθες, ξύπνησα με μια "μανία" για ζεστή και αφράτη πιτούλα... Λες και την έβλεπα στο όνειρό μου σαν τον έρμο και πάντα πεινασμένο Καραγκιόζη :-)) Κι' άμα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΖΥΜΗ ΣΟΥ "Σου" ( choux ) στα γαλλικα σημαινει λαχανο, και αυτα τα μικρα παρασκευασματα ζυμης, με βαση το εξ' ισου γαλλικη επινοησης roux , θυμιζουν πραγματικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ζύμη Λινζερ από τον Γιάννη Λουκάκο Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 2 ταψιά 25εκ. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για 12 περίπου σου 250 ml νερό (ή μισό νερό και μισό γάλα) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη (ή 2, αν τα χρησιμοποιήσετε σε γλυκιά παρασκευή) 75 γρ. βούτυρο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 αυγά 1/2 κ.γ. αλάτι 1 γιαουρτάκι αγελαδινό 2 κ.σ. λάδι (οτιδήποτε) 0,5 l γάλα 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ. ζάχαρη περίπου 1 kg[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 12 περίπου σου) 250 ml νερό (ή μισό νερό και μισό γάλα) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη (ή 2, αν θα τα χρησιμοποιήσετε σε γλυκιά παρασκευή) 75 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8-10 άτομα -20 κομμάτια περίπου) 40 γρ. μαγιά 1 φλιτζάνι (250 ml) γάλα 2 κ. σ. ζάχαρη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κρόκοι αβγών 125 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami250 γραμμάρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις 2 κολοκυθάκια 100 γραμμάρια τριμμένα κίτρινα τυριά 100 γραμμάρια φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια 10 ελιές χωρίς[...]
Πηγή: sidagi.grΜια ζύμη με τυρί κρέμα από τα αμερικάνικα περιοδικά μου, που ξετρελαίνει τους δικούς μου! χρειαζόμαστε 3 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑυτή η ζύμη ΔΕΝ είναι νηστήσιμη! Έχει όμως εύκολες αναλογίες υλικών και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για πίτσες και πίτες. Σε όσους αρέσει το τραγανό ζυμάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ιδανικη ζυμη για κρουασαν που την εψαχνα! Πετυχημενη μου χουν πει, αλλα χρονοβορα! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κούπα χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια ζύμη Μπριός, που μπορούμε να φτιάξουμε σταφιδόψωμα, ψωμάκια με κομματάκια σοκολάτας, απλά κρουασανάκια είτε σκέτα, είτε γεμισμένα με Μερέντα ή κάποια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 220 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη από ρύζι και επιπλέον για το άνοιγμα 75 γρ. άμυλο πατάτας 1,5 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ξανθάνα σε σκόνη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com