Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
κάμετε κλίκκι την φωτογραφίαν να δείτε πιο μιάλην... Τούτον το ωραίον ορεκτικόν έμαθα το στην Κρήτην. Λαλούν το τζιαι κουκουβάγιαν κάποτε. Βασικά κάμνουν το[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΑν αυτή την εβδομάδα θέλετε κάποια βράδια να ελαφρύνετε τη διατροφή σας μετά την κραιπάλη των προηγούμενων ημερών, η καλύτερη πρόταση -ρωτήστε οποιονδήποτε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό τα καλύτερα πιάτα που μας έμαθαν οι Κρητικοί! Μου έλεγαν στο νησί ότι ο ντάκος είναι το (πρώην) φαγητό των φτωχών, την εποχή που έτρωγαν το υπόλοιπο ξερό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό τα καλύτερα πιάτα που μας έμαθαν οι Κρητικοί! Μου έλεγαν στο νησί ότι ο ντάκος είναι το (πρώην) φαγητό των φτωχών, την εποχή που έτρωγαν το υπόλοιπο ξερό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 ντομάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια ή ολόκληρη ώστε να πολτοποιηθεί στο μπλέντερ 2 παξιμάδια 50 γρ/τεμ ή 1 παξιμαδοκουλούρα 100 γρ/τεμ 60 γρ τυρί λευκό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 παξιμάδια ντάκος ελαφρά ποτισμένα σε νερό 2 ώριμες τομάτες λίγα φύλλα πρασινάδα (μαρούλι, ρόκκα, φύλλα από πατζάρια ή ό,τι άλλο έχουμε στη διάθεσή μας αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια αφροδισιακή συνταγή που ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη από τα μαθήματα μαγειρικής.Τα θαλασσινά είναι πλούσια σε αμινοξέα και ψευδάργυρο, στοιχεία απαραίτητα[...]
Πηγή: omanoclock.grΜια αφροδισιακή συνταγή που ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη από τα μαθήματα μαγειρικής.Τα θαλασσινά είναι πλούσια σε αμινοξέα και ψευδάργυρο, στοιχεία απαραίτητα[...]
Πηγή: omanoclock.grΥλικά: Ένα κριθαροκούλουρο/ ανά άτομο Ντομάτα Πάστα ελιάς (μαύρη) Τυρί φέτα ή μυζήθρα Κάπαρη Ρίγανη Αγνό ελαιόλαδο Αλάτι Σκόρδο (τριμμένο ή[...]
Πηγή: greekcook.grΠρόσφατα σε μια ταβέρνα που είχε απλές ελληνικές γεύσεις και το τονίζω αυτό, γιατί τα σύνθετα και τα κάπως «δήθεν» προσωπικά με τρομάζουν ιδιαίτερα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr