Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Θέλετε μια πίτσα αλλά το σκέφτεστε;...ετοιμάστε αυτά τα τυροπιτακια που έχουν γεύση πίτσας,καταψυξτε τα και τα έχετε έτοιμα για ψήσιμο όταν τραβάει η ορεξή[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά ¾ αλεύρι 1 ποτήρι του κρασιού λάδι 1 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι 1 κ.γλ. αλάτι Νερό χλιαρό, περίπου 2 φλυτζάνια Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓρήγορα τυροπιτάκια με ζύμη σαν κουρού αλλά ακόμα πιο γευστική λόγω του κρασιού... Για τη ζύμη θα χρειαστούμε: 1 πακέτο φαρίνα ολικής άλεσης 1 κούπα σπορέλαιο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚάθε πρωί το ίδιο πρόβλημα, τι θα βάλω στα παιδιά στο σχολείο για κολατσιό????? Μια εύκολη και γρήγορη λύση που μου λύνει συχνά τα χέρια. υλικά * 1 φαρίνα * 1[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr1 ποτήρι ηλιέλαιο 1/2 ποτήρι γάλα 1 αυγό 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ποτήρι τριμμένα τυριά σκληρά (γραβιέρα, regato) Για τη γέμιση χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤην συνταγή αυτή την είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, όταν την ανακάλυψα σε ένα παλιό τεύχος του Γαστρονόμου. Μου είχε κινήσει μεγάλη περιέργεια, ο τρόπος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣυνταγή από την/τον: Μαριλού«Σιγά καμάρι μου , μην το πας κάτω αμάσητο το τυροπιτάκι, ούτε κροκόδειλας να ήσουνα» είπε η κυρία Τιμοθέα στον εγγονό της τον Λάκη[...]
Πηγή: lovefood.gr1 κεσεδάκι γιαούρτι 1 κεσεδάκι ελαιόλαδο 1 αυγό 1 φαρίνα 300γρ. φέτα σε μικρά κομμάτια 300γρ. κασέρι σε μικρά κομμάτια 300γρ. γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΤην συνταγή αυτή την είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, όταν την ανακάλυψα σε ένα παλιό τεύχος του Γαστρονόμου. Μου είχε κινήσει μεγάλη περιέργεια, ο τρόπος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr400 γρ. ανθότυρο ή ρικότα 100 γρ. καπνιστό κοτόπουλο σε μικρά κυβάκια 2 αυγά 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. φρέσκα αρωματικά της αρεσκείας μας ψιλοκομμένα αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το ζυμάρι: 500 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ 30 γρ ελαιόλαδο 20 γρ ξύδι 5 γρ αλάτι 300 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου κίτρινο αλέυρι για το άνοιγμα του φύλου ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το φύλλο: 500 γρ αλεύρι 300 ml νερό 20 ml ξύδι 1 τσιμπιά αλάτι 30 ml ελαιόλαδο Για την γέμιση: 350 γρ φέτα κατσικίσια ελαιόλαδο Οδηγίες 120 λεπτά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr