Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Την συνταγή αυτή την είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, όταν την ανακάλυψα σε ένα παλιό τεύχος του Γαστρονόμου.
Μου είχε κινήσει μεγάλη περιέργεια, ο τρόπος παρασκευής της ζύμης της.
Λάδι, νερό και αλεύρι έβραζαν στην κατσαρόλα και μας έδιναν μια μαλακιά και εύπλαστη ζύμη.
Στην ζύμη αυτή μπο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntageskardias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- αλεύρι
- αυγό
- συκώτι
- βραστά
- σπανάκι
- χορταρικά
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΝαι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- VeganΟχι
Ειδος φυλλου
- Κρούστας Οχι
- Σφολιάτα Οχι
- Κουρού Οχι
- Χωριάτικο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το syntageskardias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- αλεύρι
- αυγό
- συκώτι
- βραστά
- σπανάκι
- χορταρικά
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
PrivacyCopyright 2021 ® v3 -
Επικοινωνία