Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Το ξέρω, έχετε βαρεθεί να το ακούτε αλλά ειλικρινά σας λέω ότι το να κάνεις σπίτι σου σπιτική και παννοστιμη πίτσα είναι επίσης πολύ πολύ εύκολο! Η[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι 12,5 γρ. φρέσκια μαγιά, αραιωμένη σε μισή κούπα χλιαρό νερό 1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη 1 κουτ. του γλυκού αλάτι 2 κουτ. της[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΗ Πίτσα, πικάντικη, κλασική ή χορτοφαγική, είναι πάντα η αγαπημένη μας! Η ροδοψημένη και τραγανή ζύμη της είναι το χαρακτηριστικό της. Δοκιμάστε αυτή την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grHug Pizza Bar στο Κολωνάκι – Are you Hug..ry? Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Ένας νέος χώρος για τους λάτρεις του καλού φαγητού άνοιξε[...]
Πηγή: foodtrails.grΖύμη: Θυμάστε που rockάραμε πριν πολύυυυυυ καιρό;;;; Όχι;;;;; Επανάληψη αμέσως!!! Μόνο που αφήνουμε κατά μέρος το σαφράν και προσθέτουμε ένα κουταλάκι ξερά[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΥΛΙΚΑ 180 γρ. ζύμη πίτσας 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 150 γρ. μοτσαρέλλα φρέσκια σε νερό 100 γρ. γκοργκοντζόλα πικάντικη 3 φέτες λεπτές καπνιστό προσούτο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 80 ml νερό 155 γρ. αλεύρι φαρίνα 00 5γρ. αλάτι 1 γρ. μαγιά 15ml ελαιόλαδο Για τη γέμιση: 125γρ. μοτσαρέλα 40γρ. ρόκα 30γρ. παρμεζάνα 70γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Γθα τη ζύμη: 80 ml νερό, 155 γρ. αλεύρι φαρίνα 00, 5γρ. αλάτι, 1 γρ. μαγιά, 15ml ελαιόλαδο. Για τη γέμιση: 125γρ. μοτσαρέλα, 40γρ. ρόκα, 30γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι πιο ντελικάτη, αλλά πάντα αρωματική. Δεν έχει ντομάτα, κρεμμύδι και βαριά κόκκινη σάλτσα, αλλά μια απαλή λευκή που αγκαλιάζει άψογα τυρί και ζύμη. [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠΙΤΣΑ Τι πιο απλο και ευκολο απο το να φτιαξετε μια νοστιμη πιτσα! Απο την στιγμη που θα "πιασετε" το ζυμαρι, μεσα σε μια ωριτσα, η πιτσα θα ειναι κιολας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr