Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Πατρίδα της η Νάπολι στη Νότια Ιταλία, αν και ο θρύλος αναφέρει ότι ως φαγητό μεταφέρθηκε στη Ν. Ιταλία από τους Αρχαίους Έλληνες ή Πέρσες ως λεπτή ζύμη[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ800 γρ μπουκετάκια από κουνουπίδι 3 αυγά 100 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 250 γρ τυρί mozzarella 350 γρ πυκνή σάλτσα ντομάτα (κυκλοφορούν και κάποιες έτοιμες,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την ζύμη (4 πίτσες) 1/2 κιλό αλεύρι 1,5 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό (300 ml) 3 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο (45 ml) 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά (4 γρ.) 1 κ.γ. ζάχαρη (5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 80 ml νερό, 155 γρ. αλεύρι φαρίνα 00, 5 γρ. αλάτι, 5 γρ. μαγιά, 15ml ελαιόλαδο. Για τη γέμιση: 125 γρ. μοτσαρέλα, 10 γρ. παρμεζάνα, 120 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΖύμη 1 1/3 κούπες ζεστό νερό (ή 1 2/3 κούπες εαν παραληφθεί το γάλα) 1/4 κούπας γάλα (μπορεί να παραληφθεί για νηστίσιμη ζύμη) 1/2 κ.γλ. αλάτι 1 κ.σ. ζάχαρη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr