Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα! Χρόνια πολλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Σάλτσα... κρέμα....μαρμελαδίτσα....βαφτίστε την όπως θέλετε......εγώ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρόκειται για μια πολύ γευστική και δροσερή σάλτσα, που συνοδεύει υπέροχα και δίνει ιδιαίτερη γεύση σε όποιο πιάτο με ψητά ή βραστά λαχανικά συνοδεύσει. Με το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ ξεχωριστή σάλτσα, που δίνει ιδιαίτερη γεύση σε όποιο πιάτο συνοδεύσει. Με το γιαούρτι, πάει πολύ σε ψητό κοτόπουλο ή αρνάκι, αλλά και ψάρι. Δοκιμάστε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο λαδολέμονο, είναι η πιο κλασική και χρηστική, σάλτσα που υπάρχει. Κι αυτό, γιατί μπορεί να την χρησιμοποιήσουμε εκτός από τα ψάρια , σε θαλασινά, ψητά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr25/2/14 Σάλτσα Harissa με πιπεριές Φλωρίνης η συνταγή μας, που μπορούμε να σερβίρουμε αξιοπρεπώς δίπλα στην ταραμοσαλάτα, την μελιτζανοσαλάτα και ότι άλλο θα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑν ακούσετε την λέξη πέστο , σίγουρα έρχεται στο μυαλό σας η περίφημη πράσινη σάλτσα, με το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, τ ο σκόρδο & τα κουκουνάρια. Ωστόσο, ο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη σάλτσα, ιδανική για να δώσουμε επιπλέον γεύση τα ψητά μας. Ταιριάζει πάρα πολύ σε ψητά ψάρια , αλλά μπορεί να δώσει χρώμα και γεύση και σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ!!!! η βινεγκρετ δεν ειναι μονο για σαλατες,μπορειτε να περιχυσετε με αυτη μαγειρεμενα λαχανικα,οπως σπαραγγια,κουνουπιδι,η[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ σάλτσα αυγολέμονο είναι από τις πιο αγαπημένες μου. "Γεμίζει" το πιάτο, αλλάζει τη γεύση του φαγητού και το μεταμορφώνει. Για να την ετοιμάσουμε χρειαζόμαστε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜία εύκολη και γρήγορη σάλτσα για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας. Συνταγή : αθηνόραμαUmami.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε τα φρούτα της εποχής, τα βερίκοκα, έφτιαξα μια πολύ ωραία σάλτσα βερίκοκο. Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε όποιο γλυκάκι μπαίνει μια ανάλογή σος. Εκτός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr130 ml χυμός πορτοκαλιού 70 ml χυμός μανταρινιού 40 ml χυμός λεμονιού 1/3 κουτ. γλυκού ξύσμα από νεράντζι ή περγαμόντο ή μανταρίνι (αν βάλουμε ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 κεσεδάκια φράουλες (1 κιλό περίπου) 1 - 1 1/2 κούπα ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκές είναι οι φράουλες) 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές της[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα φραγκόσυκα (παπουτσόσυκα ή παυλόσυκα) τα γνωρίζετε; Υπάρχουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά δεν αξιοποιούνται παντού με τον ίδιο τρόπο. Εδώ για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν μερικά χρόνια, διάβαζα σε διάφορα ξένα σάιτ για το kale και τις φοβερές του ιδιότητες , για την πληθώρα των θρεπτικών συστατικών του για την ευχρηστία[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el