Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
4 κουταλιές ελαιόλαδο 200 γραμμάρια καρότα 100 γραμμάρια σέλερι (χοντρό σέλινο) 220 γραμμάρια κρεμμύδια (2 μέτρια) 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια πολύ νόστιμη, λίγο διαφορετική σάλτσα, με το πιο διάσημο και ξεχωριστό, ελληνικό τυρί, τη φέτα. Μπορεί να συνοδέψει πάρα πολλά φαγητά, από κοφτά ζυμαρικά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Έχεις παρατηρήσει πώς κάποιοι άνθρωποι, στην εποχή μας, αρνούνται τα γλυκά και πως αυτό το ποσοστό αυξάνεται; Μια ιδιαίτερη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΊσως η ωραιότερη συνταγή για σάλτσα με κιμά, που ταιριάζει απόλυτα με όλα τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια . Γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, και είναι ότι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ Bolognese (για 3 κιλά σάλτσα περίπου) 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 5-6 κ.σ. λάδι 2[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΣυστατικά: 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους 1/2 κούπα ταχίνι 1/2 κ.γ. κύμινο ή κόλλιανδρο σε σκόνη 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr3 ποτήρια γάλα φρέσκο 7 κουτ. σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ 5 κουτ. σούπας μαργαρίνη σοφτ αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά) 2 αυγά (ελαφρώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grJanoulis Sweets & More (Janoulis S&M)Οκτώβριος 27, 2018Επικαλύψεις-Γλάσα,Σως, Μους-Κρέμες Σάλτσα Προφιτερόλ (Βίντεο)Τα υλικά της συνταγής 500γρ γάλα 150γρ[...]
Πηγή: janoulis.wordpress.comΤο κοτόπουλο προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα, γιατί μου δίνει την δυνατότητα να κάνω αρκετά πειράματα μαζί του σε σχέση με την γεύση του. Τούτη λοιπόν την[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕγώ είχα συνταγή για σάλτσα μπεσαμέλ Τη βελουτέ την είχα ακουστά, αλλά δεν την ήξερα ποια είναι. Μέχρι που πριν μερικές μέρες, στα " Χριστουγεννιάτικα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr