Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Βάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Enchilada, εντσιλάδα, σημαίνει ουσιαστικά κάτι το οποίο περιέχει τσίλι (en+chile+ada = βάζω, προσθέτω τσίλι). Στην μεξικάνικη κουζίνα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 150 ml κόκκινο ξηρό κρασί 1100 ml ζεστό ζωμό γαλοπούλας ή κοτόπουλου (από το ταψί που ψήθηκε η γαλοπούλα) 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά: 2-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο χυμός από 2 λεμόνια 2 κρόκοι αυγών Εκτέλεση: Βάζουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο δεντρολιβανο 1 φλυτζάνι του καφέ ξύδι 1 κιλό ώριμες ντομάτες ελάχιστη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι αλάτι - πιπέρ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 300 γρ. γάλα 1 δαφνόφυλλο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. αλεύρι 75 γρ. κίτρινο τυρί 1 κ.σ. παρμεζάνα λίγο μοσχοκάρυδο (στη[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 2 ½ ποτήρια νερό 100 γρ. ξύδι 3 μέτριες ντομάτες τριμμένες Δεντρολίβανο Εκτέλεση: Σουρώνουμε το λάδι όπου έχουμε[...]
Πηγή: greekcook.grΗ σάλτσα Marchand de Vin (Μαρσάν ντε βεν = έμπορος κρασιών) είναι μια κλασική σάλτσα της Γαλλικής μαγειρικής που είθισται να συνδυάζεται με entrecôte[...]
Πηγή: caruso.grΜια νόστιμη σάλτσα με μανιτάρια κανθαρέλλα για ζυμαρικά ή σνίτσελ . Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr3-4 κουτ. σούπας λάδι από το τηγάνισμα του συκωτιού ή των ψαριών 1 γεμάτη κουτ. σούπας αλεύρι 1/2 ποτήρι νερό και λίγο παραπάνω 2 κουτ. σούπας ξύδι 1 κλαράκι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: ½ φλιτζάνι αλεύρι 2 ½ ποτήρια νερό 100 γρ. ξύδι 3 ντομάτες τριμμένες Λίγο Δεντρολίβανο Εκτέλεση: Κρατάμε το λάδι από τα ψάρια που τηγανίσαμε.[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 4 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή γ.ο.χ. 2 κ.σ. καυτερή πάπρικα σε σκόνη 2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα σε σκόνη 1 πρέζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΦανταστική σάλτσα ψαριού από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : ✬[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά: 50γρ. λιπαρή ουσία 50γρ. αλεύρι 1 ποτηράκι κρασιού νερό 300 γρ. βούτυρο καλής ποιότητας βούτυρο 4 κρόκοι αυγών 2 κ.σ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΣάλτσες για να συνοδεύεστε τα τσιπς σας. Συνταγή : Sidagi,gr Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΕΝΤΙΣΛΑΔΑ Enchilada , εντσιλάδα, σημαίνει ουσιαστικά κάτι το οποίο περιέχει τσίλι ( en + chile + ada = βάζω, προσθετω τσίλι). Στην μεξικάνικη κουζίνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά: 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Λίγο δεντρολίβανο 1 κουταλιά ξίδι 1 κιλό ντομάτες ώριμες περασμένες από τον τρίφτη Λίγη ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr