Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
2 κούπες μαγιονέζα 2 κουταλιές ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί 1 κουταλιά κάπαρη 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιονέζα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγινετε πολυ πιο νοστιμη ,και την φτιαχνετε κατ αυτον τον τροπο που θα σας πω. ΥΛΙΚΑ λαχανο καροτο 4 κου σουπας μαγιονεζα ... 2 κουτ σουπας μουσταρδα 2 κουτ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 4 σκ. σκόρδο 1 κρόκος αυγού 150ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. λεμόνι Εκτέλεση Πολτοποιείτε το σκόρδο στο γουδί και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1/2 φλυτζάνι μαγιονέζα 1 κ. σούπας κάπαρη πλυμμένη και ψιλοκομμένη 1 κ. σούπας μουστάρδα 1 κ. σούπας ελαιόλαδο 1 κ. σούπας μαϊντανός[...]
Πηγή: sidages.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη σάλτσα ταρτάρ 100 γρ. αγγουράκι πίκλες 100 γρ. κάπαρη 1/2 κρεμμύδι 100 ml νερό 350 γρ. μαγιονέζα πιπέρι χυμό από 1-2 λάιμ ή λεμόνι 1/2 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: akispetretzikis.com160 γρ τόνο σε λάδι 2 κ.σ. κάπαρη σε ξύδι 2-4 φιλετάκια αντσούγιας (ανάλογα πόσο έντονη θέλετε μα νοιώθετε τη γεύση της στη σάλτσα) 2 σφικτά αυγά χυμό από 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια γευστική σάλτσα για βραστά ή ψητά λαχανικά ! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σάλτσες - Μαρινάδες Συνταγές express[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣυνταγή 1 (με μουστάρδα Dijon): Υλικά: 1 κόκκινη πιπεριά, ψημένη και ξεφλουδισμένη 2 σκελίδες σκόρδο 1 φέτα άσπρο ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 4 κρόκους αυγών 10 γρ. αλάτι 20 γρ. μουστάρδα σκόνη χυμό 1 λεμονιού 1 λίτρο ηλιέλαιο ξύδι πιπέρι αλάτι Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε τα αυγά,[...]
Πηγή: greekcook.grΜια συγγενής της δικής μας σκορδαλιάς απο τη Ν. Γαλλία που συνοδεύει υπεροχα ψητά και τηγανητά λευκά κρέατα ψαρια και θαλασσινα. Δοκιμάστε την με τηγανητά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grταιριάζει και με άλλα ψητά ,π.χ. πανσέτες ή χοιρινές μπριζόλες ΥΛΙΚΑ:1 μέρος μαγιονέζα ,2 μέρη μουστάρδα,λάδι (όχι πολύ) χυμό λεμονιού (τουλάχιστον 1)αλάτι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.gr