Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Μια σάλτσα με βάση τη μαγιονέζα που συνοδεύει άριστα τα τηγανιτά λευκά ψάρια και θαλασσινά καθώς και το τηγανιτό κοτόπουλο. Στην κεντρική ευρώπη συνοδεύει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.gr350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 1½ σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 1½ κ.σ. εστραγκόν 1½ κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος ½ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.gr4 κ.σ. μαγιονέζα ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 αυγά σχιχτοβρασμένα (τα διαλύουμε με πιρούνι)[...]
Πηγή: cooklos.grΣάλτσα για τηγανιτές πατάτες ή ψάρι (ιδανική όταν κάνει κρύο) Τι χρειαζόμαστε: μισό μήλο δυο αυγά βραστά σφικτά τρία αγγουράκια τουρσί ένα κρεμμυδάκι φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια νόστιμη σάλτσα που συνοδεύει τέλεια τσίζμπερκερ, μπιφτέκια ή λουκάνικα! Τι χρειαζόμαστε: 3 κ/σ γιαούρτι 0% λιπαρά 9 κ/σ μαγιονέζα λίγες σταγόνες ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 φλυτζ. τσαγιού μαγιονέζα 2 κουτ. της σούπας κέτσαπ 1 κουτ. του γλυκού worcestershire sauce (γούστερ σος ) 1 κουτ. του γλυκού horseradish sauce[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 γιαούρτι (με 10% λιπαρά κατά προτίμηση πχ. ΤΟΤΑL) 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη (κατά βούληση) λάδι, ξύδι [...]
Πηγή: greekcook.grΠρόκειται για μια γαλλικής προελεύσεως, πολύ απλή, αλλά εξαιρετικά νόστιμη σάλτσα μαγιονέζας, που γίνεται σε 5' και συνοδεύει υπέροχα σχεδόν τα πάντα, από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 200 γραμμάρια μαγιονέζα 80 γραμμάρια κέτσαπ Ένα σφηνάκι κονιάκ ή ουίσκι 50 ml κρέμα γάλακτος Ταμπάσκο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΧρόνος Προετοιμασίας: 2-3 λεπτά Υλικά: 250 γρ. μαγιονέζα 200 γρ. κέτσαπ 1 κ.γ. σάλτσα worcester 2 σταγόνες ταμπάσκο 1 σφηνάκι κονιάκ 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΠρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr80 ml παρθένο ελαιόλαδο (7 κ.σ περίπου) 2 κ.σ. μουστάρδα 4 κ.σ. κέτσαπ 2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά καπνιστή 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1 κ.γ. κύμινο τριμμένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη πάνω σε σαλάτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΣάλτσα ανταλούζ andalouse Υλικά 1 1/2 φλ. μαγιονέζα 1/2 φλ. κέτσαπ 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη 2 κ σ. κονιάκ αλάτι - πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μπολ[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr200 γρ. γιαούρτι 2 κουταλιές μαγιονέζα 1 κουταλάκι κάρυ σέλινο ψηλοκομμένο μαιντανό ψηλοκομμένο αλάτι πιπέρι 1 μήλο ψηλοκομμένο Ανακατέυετε όλα μαζί τα υλικά[...]
Πηγή: cooktherapy.gr