Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Μια σάλτσα με βάση τη μαγιονέζα που συνοδεύει άριστα τα τηγανιτά λευκά ψάρια και θαλασσινά καθώς και το τηγανιτό κοτόπουλο. Στην κεντρική ευρώπη συνοδεύει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη πάνω σε σαλάτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια γευστική σάλτσα για βραστά ή ψητά λαχανικά ! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σάλτσες - Μαρινάδες Συνταγές express[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΠρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr80 ml παρθένο ελαιόλαδο (7 κ.σ περίπου) 2 κ.σ. μουστάρδα 4 κ.σ. κέτσαπ 2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά καπνιστή 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1 κ.γ. κύμινο τριμμένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη σάλτσα ταρτάρ 100 γρ. αγγουράκι πίκλες 100 γρ. κάπαρη 1/2 κρεμμύδι 100 ml νερό 350 γρ. μαγιονέζα πιπέρι χυμό από 1-2 λάιμ ή λεμόνι 1/2 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: akispetretzikis.com12 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και παλιομοδίτικη η σάλτσα ταρτάρ, δεν παύει να αποτελεί άριστο συνοδευτικό και ισχυρό ενισχυτή γεύσης σε σάντουιτς, μπιφτέκια[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κούπες μαγιονέζα 2 κουταλιές ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί 1 κουταλιά κάπαρη 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιονέζα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1/2 φλυτζάνι μαγιονέζα 1 κ. σούπας κάπαρη πλυμμένη και ψιλοκομμένη 1 κ. σούπας μουστάρδα 1 κ. σούπας ελαιόλαδο 1 κ. σούπας μαϊντανός[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά 4 σκ. σκόρδο 1 κρόκος αυγού 150ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. λεμόνι Εκτέλεση Πολτοποιείτε το σκόρδο στο γουδί και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grγινετε πολυ πιο νοστιμη ,και την φτιαχνετε κατ αυτον τον τροπο που θα σας πω. ΥΛΙΚΑ λαχανο καροτο 4 κου σουπας μαγιονεζα ... 2 κουτ σουπας μουσταρδα 2 κουτ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 2-3 λεπτά Υλικά: 250 γρ. μαγιονέζα 200 γρ. κέτσαπ 1 κ.γ. σάλτσα worcester 2 σταγόνες ταμπάσκο 1 σφηνάκι κονιάκ 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr