Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Η σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σε όλους... τι μου κάνετε?? εγώ καλά... είναι όμορφα, βρέχει..έχει συννεφιά.. έρχεται ο χειμώνας... τι καλά.!!! Λοιπόν σάλτσα πέστο σε 2 παραλλαγές[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΑπό τις πιο αγαπημένες κρύες σάλτσες για μακαρονάδα και όχι μόνο. Μπορούμε να προσθέσουμε πέστο και στο φαγητό – αρκεί, πρώτα, να το έχουμε αποσύρει από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑν ακούσετε την λέξη πέστο , σίγουρα έρχεται στο μυαλό σας η περίφημη πράσινη σάλτσα, με το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, τ ο σκόρδο & τα κουκουνάρια. Ωστόσο, ο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠρόκειται για μια κλασική ιταλική σάλτσα για ζυμαρικά. Φτιάχνεται σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, με το πιο γνωστό να έρχεται από τη Γένοβα, όπου ονομάζεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό πλυμένο και καλά στεγνωμένο 3 σκελίδες σκόρδο (χωρίς το φύτρο) 3 κ.σ. κουκουνάρι περίπου 1/2 με 3/4 φλ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: ¼ φλιτζάνι. ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες. σκόρδο ¼ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. κουκουνάρια 1 φλιτζάνι. φρέσκα φυλλαράκια[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΝα διευκρινίσω πως για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, η έτοιμη σάλτσα είναι πολύ καλή και δε θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά. Είναι ότι πρέπει για να κάνετε ένα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές κουκουνάρια 1 φλιτζάνι φυλλάρακια φρέσκο βασιλικό 1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα 11/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΤη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Elisa , που παρακάλεσε τον μπαμπά της τον κύριο Ernesto (η μετεμψύχωση του καίσαρα..) να μας τη δώσει. Χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr