Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
3-5 κουταλιές της σούπας ξεραμένα φύλλα κόκκινη πιπεριά 2 κουταλάκια τσαγιού κύμινο 2 κουταλάκια τσαγιού μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια τσαγιού αλάτι 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 1200γρ.περιπου πιπεριες Φλωρινης 1-2 φρεσκες καφτερες πιπεριες η,αν θελετε 1 κ.γ.μπουκοβο 1 μεγαλη ωριμη ντοματα,η,2 μετριες 2 σκελιδες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη σάλτσα, για να συνοδέψουμε τα ζυμαρικά μας. Ο τόνος συνδυασμένος με πιπεριές, μας δίνει ένα εξαιρετικό οπτικό, αλλά και γευστικό αποτέλεσμα.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη σάλτσα, ιδανική για να δώσουμε επιπλέον γεύση τα ψητά μας. Ταιριάζει πάρα πολύ σε ψητά ψάρια , αλλά μπορεί να δώσει χρώμα και γεύση και σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grBerry sauce μια ιδιαίτερη σάλτσα που ξεχωρίζει για την ξινούτσικη γεύση της... Φρουτώδης, με ζωηρό κόκκινο χρώμα, με ελαφρώς ξινή γεύση και γλυκιά όσο πρέπει.[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη, λίγο διαφορετική σάλτσα, με το πιο διάσημο και ξεχωριστό, ελληνικό τυρί, τη φέτα. Μπορεί να συνοδέψει πάρα πολλά φαγητά, από κοφτά ζυμαρικά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα! Χρόνια πολλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Σάλτσα... κρέμα....μαρμελαδίτσα....βαφτίστε την όπως θέλετε......εγώ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΕΝΤΙΣΛΑΔΑ Enchilada , εντσιλάδα, σημαίνει ουσιαστικά κάτι το οποίο περιέχει τσίλι ( en + chile + ada = βάζω, προσθετω τσίλι). Στην μεξικάνικη κουζίνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠοιος δεν αγαπά την σάλτσα του κιμά για τα μακαρόνια; Όλοι μας!!! Κάποιες φορές όμως θέλουμε κάτι διαφορετικό, μιαν αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσουμε την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ τέλεια, σπιτική barbeque sauce για να γλασσάρουμε τα ψητά μας ή για να μαρινάρουμε κάποιο κρεατικό πριν το ψήσιμο! Ποτέ δεν μου άρεσε η έτοιμη σάλτσα που[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr4 κουταλιές ελαιόλαδο 200 γραμμάρια καρότα 100 γραμμάρια σέλερι (χοντρό σέλινο) 220 γραμμάρια κρεμμύδια (2 μέτρια) 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 κεσεδάκια φράουλες (1 κιλό περίπου) 1 - 1 1/2 κούπα ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκές είναι οι φράουλες) 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές της[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά ( 2 κούπες) 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι λιωμένο στο μούλτι 1 κούπα κέτσαπ 1 κούπα πουρέ ντομάτας (πασάτα) 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 φλ. κέτσαπ 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ πελτές ντομάτας 200 ml ζωμό κοτόπουλου 1 σφηνοπότηρο γουώτσεστερ σος 1 κ.σ μαύρο πιπέρι 1 κ.σ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr