Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Όποιος έχει πολλά ... καρύδια, τα κάνει και σάλτσα ( Λαϊκή παροιμία του 21ου αιώνα ) Η σάλτσα από καρύδια , λοιπόν, είναι μία τυπική συνταγή της Λιγουρίας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τη σύζυγο... Τις προάλλες σας είχα δείξει μία εύκολη, ( εδώ... ) του ποδαριού δηλαδή..., ειδικά όταν μπαίνεις κουρασμένος στο σπίτι και με τρία υλικά[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΗ σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές κουκουνάρια 1 φλιτζάνι φυλλάρακια φρέσκο βασιλικό 1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα 11/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΝα διευκρινίσω πως για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, η έτοιμη σάλτσα είναι πολύ καλή και δε θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά. Είναι ότι πρέπει για να κάνετε ένα[...]
Πηγή: greekcook.grΣάλτσα Καραμέλας Εκτυπώστε τη συνταγή! Μία διαδικασία που είχα πάρει από φόβο είναι αυτή για την καραμέλα. Είχα δοκιμάσει μια - δυο φορές να φτιάξω σάλτσα[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΕδώ σας έχω δύο συνταγές σάλτσας φράουλας, για πολλές χρήσεις. Η μία είναι παχύρρευστη, και η άλλη σταθερή. Ανάλογα με το που θέλετε να την χρησιμοποιήσετε,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια κάτι εύκολο..., όταν επιστρέφεις κομμάτια στο σπίτι και δεν υπάρχει... φαγητό!!! Υλικά 150-200 γ. χωριάτικο λουκάνικο 3 ντομάτες ώριμες 1 μέτριο[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ1 ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό πλυμένο και καλά στεγνωμένο 3 σκελίδες σκόρδο (χωρίς το φύτρο) 3 κ.σ. κουκουνάρι περίπου 1/2 με 3/4 φλ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.grΌταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για μια κλασική ιταλική σάλτσα για ζυμαρικά. Φτιάχνεται σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, με το πιο γνωστό να έρχεται από τη Γένοβα, όπου ονομάζεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ ξεχωριστή σάλτσα, που δίνει ιδιαίτερη γεύση σε όποιο πιάτο συνοδεύσει. Με το γιαούρτι, πάει πολύ σε ψητό κοτόπουλο ή αρνάκι, αλλά και ψάρι. Δοκιμάστε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕύκολη, γρήγορη, όσο καυτερή τη θέλουμε! Συνταγή της φίλη μου της Χ. σας έχω ξαναδώσει. Είναι εκείνη με το υπέροχο στιφάδο της που όσοι το έφτιαξαν μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν ακούσετε την λέξη πέστο , σίγουρα έρχεται στο μυαλό σας η περίφημη πράσινη σάλτσα, με το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, τ ο σκόρδο & τα κουκουνάρια. Ωστόσο, ο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΦτιάξτε σπιτική σάλτσα για την πίτσα σας με την συνταγή του Περικλή Κοσκινά. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : Για περίπου 170 ml Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπό τις πιο αγαπημένες κρύες σάλτσες για μακαρονάδα και όχι μόνο. Μπορούμε να προσθέσουμε πέστο και στο φαγητό – αρκεί, πρώτα, να το έχουμε αποσύρει από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓεια σε όλους... τι μου κάνετε?? εγώ καλά... είναι όμορφα, βρέχει..έχει συννεφιά.. έρχεται ο χειμώνας... τι καλά.!!! Λοιπόν σάλτσα πέστο σε 2 παραλλαγές[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr