Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Υλικά: 600 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη 3/4 του φλυντζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά Ζάχαρη 100 γρ Ζάχαρη άχνη 100 γρ Αμύγδαλα 250 γρ αλεσμένα Βανίλια 1 κουταλιά του γλυκού Αυγά 2 ελαφρώς χτυπημένα Λεμόνι λίγες σταγόνες Χρώμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΕίναι οι περιφήμοι εργολάβοι! Απολαύστε τους! Υλικά Άχνη ζάχαρη: 240 γρ. Τριμμένα αμύγδαλα: 250 γρ. Αυγά: 3 ασπράδια Μισά αμύγδαλα: 12 (προαιρετικά) Εσανς[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥΛΙΚΑ 3 cup αμύγδαλο άσπρο τριμμένo 10 μανταρίνια μόνο την φλούδα 2 1/2 cup ζάχαρη άχνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μουλιάζουμε και ξεπικρίζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια στο[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.gr1/2 κιλο ασπρισμένα αμύγδαλα 750 γρ. ζάχαρη αχνη λιγη βανίλια ή εσανς πικραμυγδάλου 1 κουταλιά γλυκόζη ή1 κροκαδι αυγου 1/4 κούπας ανθόνερο Για να αλεστουν[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΑπό την κ.Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ -Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που ετοιμάζεται σε κάθε χαρά (αρραβώνας, γάμος, βάπτιση,[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑμυγδαλωτά σιροπιαστά Badem Κωνσταντινούπολης Αμυγδαλωτά σιροπιαστά Badem Κωνσταντινούπολης Υλικά για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι 125gr μαργαρίνη 1 αυγό 1[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αμύγδαλα με τη φλούδα τους 600 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό ανθόνερο, για το ράντισμα ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comΣ' όλο το Αιγαίο φτιάχνουν αμυγδαλωτά. Κάθε νησί με τον δικό του τρόπο. Ήταν το αγαπημένο κέρασμα στα νοικοκυρεμένα σπίτια. Σας παραδίδω μια από τις πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλυτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και τριμμένη 3/4 της κούπας ζάχαρη 750 γραμμάρια μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Πλένουμε καλά τα μανταρίνια, τα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομμένη 3/4 του φλυτζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα. Πλύνετε τα μανταρίνια και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Προθερμαίνετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. ανθόνερο γαρύφαλλα Βράζετε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να δέσει και να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα 250 γρ. κοσκινισμένη άχνη 130 ml μέλι 130 ml νερό χλιαρό 1/2 κ. γλ. κανέλα 1/2 κ. γλ. γαρύφαλο 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το γλυκο το κανουμε για τους αρραβωνες εδω στην Μυτιληνη. Το παει η νυφη στον γαμπρο και τα κερνανε στον κοσμο για να μαθευτει το νεο. Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη 500 ml νερό Για τη ζύμη: 1 κιλό αμύγδαλο, αλεσμένο στο multi 500 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, αλεσμένη στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 1/2 φλιτζ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλιτζ. ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Εκτέλεση:[...]
Πηγή: yumyum.gr