Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά για μια πιατέλα 800 γραμ αμύγδαλα ξασπρισμένα 400 γραμ ζάχαρη 4 ασπράδια 1 φλιτζ τσαγιού ανθόνερο άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Αλέθουμε τα ξασπρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά: 500 γρ. αμυγδαλόψυχα 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. ανθόνερο ή ροδόνερο 30 γρ. λικέρ αμυγδάλου ή πορτοκαλιού 250 γρ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά για 28 κομμάτια 4 φλ. (600 γρ.) αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα (να γίνουν σχεδόν σκόνη) 2 φλ. ζάχαρη άχνη (και επιπλέον για το πασπάλισμα) 2 φακελάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com3/4 φλ. ζάχαρη 1 1/2 φλ. λάδι 1/4 φλ. κονιάκ 1/4 φλ. χυμό πορτοκάλι 3/4 φλ. αμύγδαλα (αλεσμένα σε μικρά κομμάτια στο μούλτι) 1/2 κ.γλ. σόδα 1/2 κ.γλ. μπέικιν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ Αυτά τα αμυγδαλωτά προέκυψαν κάπως τυχαία! Μια ημέρα είδα σε κάποιο ιταλικό forum μια συνταγή για αμυγδαλωτά απο την Σαρδηνία. Καθώς μας αρέσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠανεύκολο και νοστιμότατο. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αμύγδαλο ωμό ξεφλουδισμένο 1/5 φλυτζάνι του τσαγιού γαλέτα 2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη 4-5 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1/2 κιλό αμυγδαλόψυχα 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 5 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλυτζ. τσαγιού ανθόνερο 1/2 κιλό ζάχαρη άχνη 25 γαρυφαλάκια βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΕνα υπέροχο Παραδοσιακό Γλύκισμα για κάθε Εορταστική Εκδήλωση, Γαμο, Βάφτιση κλπ. Φτιάχνονται Πανεύκολα με ελάχιστα υλικά, είναι Πεντανόστιμα, διατηρούνται για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 3 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα, ½ φλ. ζάχαρη άχνη, 3 ασπράδια, ½ φλ. ψιλό σιμιγδάλι, 1 κουταλάκι βανίλια ή 2 σταγόνες εσάνς αμυγδάλου, λίγο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα 1/2 κιλό ζάχαρη 3/4 φλυτζανιού τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό χυμό 1 λεμονιού 1 φλυτζάνι τσαγιού περίπου ανθόνερο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤρελαίνομαι για αμυδγαλωτά!Και η Νίκη Τσαρνά ετοίμασε μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή απο τις συνταγές της παρέας ! Υλικά: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα αλεσμένη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΑυτά τα αμυγδαλωτά προέκυψαν κάπως τυχαία! Μια ημέρα είδα σε κάποιο ιταλικό forum μια συνταγή για αμυγδαλωτά απο την Σαρδηνία. Καθώς μας αρέσουν πολύ τα γλυκά[...]
Πηγή: bostanistas.grΣ' όλο το Αιγαίο φτιάχνουν αμυγδαλωτά. Κάθε νησί με τον δικό του τρόπο. Ήταν το αγαπημένο κέρασμα στα νοικοκυρεμένα σπίτια. Σας παραδίδω μια από τις πιο[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Αχλαδάκια" αμυγδάλου για την ώρα την καλή! Και στα δικά σας , και στων παιδιών σας ! Άσπρα και μυρωδάτα γλυκάκια όπως λέει το έθιμο για όλες τις χαρές της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. ανθόνερο γαρύφαλλα Βράζετε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να δέσει και να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα 250 γρ. κοσκινισμένη άχνη 130 ml μέλι 130 ml νερό χλιαρό 1/2 κ. γλ. κανέλα 1/2 κ. γλ. γαρύφαλο 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑμυγδαλωτά Γίνονται: 35-40 κομμάτια Υλικά 650 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα 350 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγών 2-3 κ.σ. ψιλό σιμιγδάλι ή φρυγανιά τριμμένη Λίγο άρωμα[...]
Πηγή: greekouzina.gr