Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Αυτό το γλυκο το κανουμε για τους αρραβωνες εδω στην Μυτιληνη. Το παει η νυφη στον γαμπρο και τα κερνανε στον κοσμο για να μαθευτει το νεο. Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομμένη 3/4 του φλυτζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα. Πλύνετε τα μανταρίνια και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλησπέρα σας!!! Αμυγδαλωτών συνέχεια (τώρα μένουν μόνον τα macarons...). Τα αμυγδαλωτά μου, λοιπόν, είναι ο νικητής των εκλογών!!!!!! χαχαχα Το λέω γιατί τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr150 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 75 γρ. ζάχαρη 15 ml. Ροδόνερο 10 ml. Μπράντι 50 γρ. ζάχαρη άχνη Βάζουμε τη ζάχαρη στον κάδο του μούλτι και χτυπάμε για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ για 1 κιλό αμυγδαλωτά -300 γραμ αμυγδαλώπαστα ετοιμη -τα ασπράδια από 4 αυγά μέτρια (130 γραμ) -τους κρόκους απο 2 αυγά μέτρια (40 γραμ) -40 ml Amaretto[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΧριστουγενιάτικα μπισκότα με αμυγδαλόψιχα 3 ασπράδια 50 γρ. ζάχαρη 200 γρ αμυγδαλόψιχα 200 γρ ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Χτυπάμε τα ασπράδια, σε σφιχτή μαρέγκα, και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. αμύγδαλα 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. κακάο 200 ml ανθόνερο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα πολυκοπτικό και το κόβουμε σε μικρά[...]
Πηγή: megatv.com/cookαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΕνα υπέροχο Παραδοσιακό Γλύκισμα για κάθε Εορταστική Εκδήλωση, Γαμο, Βάφτιση κλπ. Φτιάχνονται Πανεύκολα με ελάχιστα υλικά, είναι Πεντανόστιμα, διατηρούνται για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 600 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη 3/4 του φλυντζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη 500 ml νερό Για τη ζύμη: 1 κιλό αμύγδαλο, αλεσμένο στο multi 500 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, αλεσμένη στο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και τριμμένη 3/4 της κούπας ζάχαρη 750 γραμμάρια μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Πλένουμε καλά τα μανταρίνια, τα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr