Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 250 γρ. αμπελόφυλλα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια τριμμένα 250 γρ. ρύζι Καρολίνα ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ½[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΥλικά: 1/2 κιλό κληματόφυλλα 1/2 κιλό ρύζι καρολίνα 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3-4 κρεμμύδια ξερά τριμμένα 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά: 60 αμπελόφυλλα 2 φλιτζάνια ρύζι καρολίνα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ½ ματσάκι άνηθο ½[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 250 γρ. αμπελόφυλλα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια τριμμένα 250 γρ. ρύζι Καρολίνα 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για τα αμπελόφυλλα 2 ½ φλιτζανιού του τσαγιού βραστό νερό ½ κιλό φρέσκα κληματόφυλλα ή από βάζο Για τη γέμιση 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1/2 κιλό φρέσκα κληματόφυλλα ή από βάζο 1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 φλυτζάνια του τσαγιού ρύζι Καρολίνα 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η παραδοσιακή συνταγή για ντολμάδες, που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας, που είχαν έρθει απ᾿ την Πόλη. Στην κανονική συνταγή, πάνε κουκουνάρια και σταφίδες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 250 γρ. αμπελόφυλλα 250 γρ. ρύζι Καρολίνα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι τριμμένο χυμό από 1 1/2 λεμόνι 1/2 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ παραδοσιακή συνταγή για ντολμάδες, που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας, που είχαν έρθει απ᾿ την Πόλη. Στην κανονική συνταγή, πάνε κουκουνάρια και σταφίδες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 250 γρ. αμπελόφυλλα 250 γρ. ρύζι Καρολίνα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι τριμμένο χυμό από 1 1/2 λεμόνι 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι ντολμάδες γιαλαντζί με αμπελόφυλλο είναι απ’ τους πιο εκλεκτούς και γαστρονομικά σοφιστικέ μεζέδες της κουζίνας της ανατολικής Μεσογείου. Δεν αναφέρω της[...]
Πηγή: caruso.gr