Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 6 γλωσσες 250 γρ μανιταρια κομμενα σε φετουλες 1 χυμο λεμονι αλευρι λαδι μαιντανο ψιλοκομμενο αλατι πιπερι ΕΚΤΕΛΕΣΗ καθαριζω τις γλωσσες αφαιρω τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓλώσσα (ψάρι) λεμονάτη στο φούρνο με πατάτες Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15’, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 20’, Κόστος: 16 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό ψάρια γλώσσες[...]
Πηγή: foodtrails.grΓλώσσα τηγανητή Υλικά 1 γλώσσα καθαρισμένη 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος χυμός από 1 λεμόνι 1/2 φλ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Πλένουμε τη γλώσσα, τη στεγνώνουμε[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά 4 φιλέτα από γλώσσα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 4 κ.γλ. μουστάρδα απαλή 1 κ.γλ. μέλι 4 κ.σ. ελαιόλαδο Ξύσμα από 1 λεμόνι Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΝόστιμο, γρήγορο και υγιεινό φαγάκι! Υλικά - 6 γλώσσες φιλέτα μεγάλες - Περίπου 10 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες - Περίπου 15 ελιές κομμένες στα 2 - 2 κ.σ.[...]
Πηγή: lovecook.grΥλικά: 8 φιλέτα γλώσσας (κατεψυγμένα) χυμός 2 λεμονιων 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά ½ κούπα αλεύρι 2 κουτ. σούπας σουσάμι 2 αβγά λίγο φρέσκο[...]
Πηγή: greekcook.grγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά (4) : 8 φέτες γλώσσας 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ. σ. κάππαρη 1 κ. σ. ξερό βασιλικό 1 λεμόνι κομμένο σε φέτες 1/4 φλ. λευκό κρασί 3-4 κ. σ.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 8 κομμάτια κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας Λάδι Χυμό από ένα λεμόνι Μαϊντανό 8 φέτες φρέσκια ντομάτα Αλάτι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 8 κομμάτια κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας Λάδι Χυμό από ένα λεμόνι Μαϊντανό 8 φέτες φρέσκια ντομάτα Αλάτι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 4 φιλέτα από γλώσσα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 4 κ.γλ. μουστάρδα απαλή 1 κ.γλ. μέλι 4 κ.σ. ελαιόλαδο Ξύσμα από 1 λεμόνι Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.gr