Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Υλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΠροετοιμασία: Η σφολιάτα διατηρείται στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη. Το μείγμα μανιταριών μπορεί να φτιαχτεί δυό μέρες πριν. Η κρέμα των τσίκορε/πορτσίνι[...]
Πηγή: pandespani.comΤο φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: caruso.gr