Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Αυτό το φαγάκι είναι το "απόλυτο" αγαπημένο μου και κάθε φορά αμελώ να το ποστάρω...Σήμερα όμως το θυμήθηκα εγκαίρως και το φωτογράφισα.. Είτε αβγολέμονο,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά για 4-5 άτομα 1 λάχανο μέτριο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ρύζι 3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ Λαχανοντολμάδες σπιτικοί σε μία συνταγή άκρως παραδοσιακή! θα χρειαστούμε: 2 ½ με 3 κιλά λάχανο (60 φύλλα περίπου) 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά: 1 μεγάλο λάχανο για την γέμιση 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1/2 κιλό χοιρινό κιμά 3/4 φλιτζανιού του τσαγιού ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 ξερά κρεμμύδια λιωμένα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η σημερινή κυριακάτικη συνταγή είναι λαχανοντολμάδες από τον Ηλία Μαμαλάκη, μια συνταγή από την Μακεδονία. Την αντέγραψα από εδώ Υλικά (για 6 άτομα) 1 μεγάλο[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΜελάνι σουπιάς: Ένα από τα πιο δύσκολα, λόγω χρώματος, υλικά βρήκε τελικά το δρόμο του και κατέκτησε όλους τους ουρανίσκους που θέλουν να έχουν ύφος μπλαζέ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαγειρικά τρικ • Για να μην κολλήσει το φαγητό, είναι απαραίτητο να στρώσουμε οπωσδήποτε τον πάτο της κατσαρόλας με φύλλα λάχανου. • Η γεύση των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μεγάλο λάχανο αφράτο και κρουστό 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα ή ελιά 300 γρ. χοιρινό κιμά από μπούτι 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο σπίτι μας ποτέ δεν λέμε όχι σε κάθε λογής ντολμάδες. Οι παρακάτω είναι νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες. Υλικά 1 μεγάλο λάχανο βρασμένο Για τη γέμιση 1 ποτήρι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑπό τα αγαπημενα χειμωνιατικα φαγητα που ειναι λίγο μπελαλίδικα αλλα αξιζει τον κόπο. Υλικά 1 λάχανο μετριο χωρισμένο σε φυλλα (μου βγηκαν 25 φυλλα περιπου)[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr...οι αγαπημένοι της μαμάς μου Καλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες. Σήμερα είναι η μέρα της μαμάς μου!!! Όχι, δεν αποφάσισε να "μπλογκαριστεί", αν κι εδώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα λάχανα στην εποχή τους, βέβαια δύσκολα βρίσκουμε τα καλύτερα. Παλιότερα τα λάχανα είχαν γεύση και φύλλα μαλακά τώρα τα περισσότερα έχουν φύλλα ξυλώδη και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌπως έχουμε ξαναπεί δεν πετάμε τίποτα!!! Μέσα στο ψυγείο περίμενε υπομονετικά λίγο λάχανο, κατάλληλο για ντολμαδάκια. Για σήμερα ήθελα κάτι συνοδευτικό στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα θα παντρέψω δυο διαφορετικές κουζίνες που δεν αποκλείεται βέβαια να έχουν κοινά σημεία. Τις μέρες του πόνου ξεφύλλισα και διάβασα δεν ξέρω κι εγώ πόσα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr.....με αυγολέμονο ή με κρέμα ??? Λατρεμένο φαγάκι για όλους στο σπίτι. Όταν το φτιάχνω όμως πρέπει να έχω πολύ χρόνο γιατί όπως θα δείτε πιο κάτω η ποσότητα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤους λαχανοντολμάδες τους θεωρώ ένα κατ’εξοχήν μαμαδίστικο, οικογενειακό φαγάκι, λίγο παρεξηγημένο ίσως επειδή είναι χρονοβόρο ~ αλλά ασύγκριτο σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ σημερινή κυριακάτικη συνταγή είναι λαχανοντολμάδες από τον Ηλία Μαμαλάκη, μια συνταγή από την Μακεδονία. Την αντέγραψα από εδώ Υλικά (για 6 άτομα) 1 μεγάλο[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr